Jesse Kallion ja Ryan Ciminellin ottelu oli melko tasainen ja Kallion hallinnassa kaksi sarjaa. Kolmannessa hän teki yhden huonon avausheiton ja sitten arviointivirheen, jotka antoivat kaverille edun. Se edun Ciminelli käytti kunnolla. Hän paukutti alusta seitsemän kaatoa ja homma oli sillä selvä. Loppupisteet olivat jenkille 722-687.

Ensimmäisen sarjan molemmat avasivat vaisusti, Jesse teki missin himmelistä ensimmäiseen ja Ryan reiän toiseen. Loppusarja pelailtiin tasatahtia, Kallio teki tuplan ja neljän kaadon jonon ja Ciminelli viisi peräkkäin. Jesse voitti sarjan 223-220.

Toinen sarja oli Kalliolta hienoa peliä. Paikko, tupla, paikko ja seitsemän kaadon jono, 265. Kaveri ei juuri heikommin pelannut, kaato, pari paikkoa, tupla, paikko ja loppujono, 248. Kahden sarjan jälkeen Jesse johti 20 pisteellä.

Kolmannen sarjan alkuun Kalliolle jäi kaksi kerta apulikka pystyyn, molemmat hän paikkasi. Kolmanteen pallo kaarsi nokkaan ja pystyyn jäi ryhmä 2-4-7-8, josta paikkoheitolla kasi jäi seisomaan. Heti perään toinen paksu heitto ja tyhjä jääneestä reiästä. Ciminelli rankaisi kovimman mukaan, paukutti kaadon seitsemän kertaa peräkkäin. Kallio ryhdistäytyi neljän kaadon pötköön, mutta se oli liian myöhään. Amerikkalainen voitti sarjan pistein 254-199 ja ottelun 722-687.

Kysyin Jesseltä huonoista heitoista sarjan alkuun. Vastaus oli:
– No huonot ja huonot. Kolmosruudun heitto oli huono ja sitten väärä arvaus nelosruutuun ja peli ohi, kun kaveri alotti seittemän jonolla.

Kallion tie käy nyt hävinneiden lohkoon, jossa hänen vastustajakseen tulee Darren Tang. Tuon matsin, joka keilataan puolilta öin Suomen aikaa, voittaja jatkaa turnauksessa, kun taas tappion kärsinyt saa pakata pelivehkeensä pois.

Jonkinlainen yllätys oli Zach Wilkinsin 698-661 voitto Kyle Troupista. Satsin parhaan tuloksen paukutti Jakob Butturff, joka riepotteli viime viikon kisan voittaja Packy Hanrahania 794-628.

Voittajien lohko, jossa on vielä 32 keilaajaa, pelaa toisen ottelunsa klo 21.30 alkaen ja 32 kerran hävinnyttä miestä, mm. Santtu Tahvanainen ja Jesse Kallio, oman kakkoskierroksensa klo 24.00. Heti sen jälkeen keilataan kolmas kierros hoitamattomilla radoilla.