Reykjavik International Games Bowling -turnauksen on voittanut Belgian Kenzo Bogaerts. Loppuottelussa Bogaerts sai vastaansa Islannin Gunnar Þór Ásgeirssonin. Bogaerts otti voiton lopulta reilun 20 pisteen erolla 222-196. Kolmanneksi sijoittui Tsekin Matej Vojkovsky ja neljänneksi Islannin Gústaf Smári Björnsson.

Kilpailun karsinnassa tulostaso oli kova, etenkin kärjen osalta. Karsinnan voittoon keilasi islantilainen Mikael Aron Vilhelmsson tuloksella 1558 ja toiseksi saman maan Adam Pawel Blaszczak tuloksella 1479. Kilpailun voittanut Bogaerts oli karsinnan kolmas tuloksella 1456 ja pääsi näin ollen aloittamaan finaalipelinsä kolmannesta vaiheesta, jolloin kilpailussa oli mukana enää 16 keilaajaa. Raja suoraan loppukilpailupaikkaan 26 parhaan joukkoon oli lopulta 1305.

Bogaerts voitti kaksi paras kolmesta -ottelutavalla pelattua matsiaan molemmat selvin lukemin 2-0 ja eteni näin ollen neljän pelaajan TV-peleihin. Toiseksi lopulta tullut Ásgeirsson keilasi Bogaertsin tapaan tuloksellisesti erittäin hyvän päivän ja teki kilpailun toisessa vaiheessa 300 pisteen sarjan. Finaalinelikosta islantilaiset Ásgerisson ja Björnsson aloittivat loppukilpailun ensimmäisestä finaalivaiheesta ja tsekkiläinen Vojkovsky toisesta vaiheesta.

Euroopan kiertue jatkuu helmikuun alkupuolella Hollannin Tilburgissa pelattavalla Valcke Bronzen Schietspoel -turnauksella, jossa nähdään jälleen myös suomalaisväriä osallistujalistalla.