Ani Juntunen ja Peppi Konsteri saavuttivat vuoden 2021 aikana kultaiseen pelaajaneulaan oikeuttavat pelaajapisteet. Ari Valaranta sai senioreiden MM-menestyksen myötä pisteet hopeiseen pelaajaneulaan.

Ani Juntunen sai kultaiseen pelaajaneulaan tarvittavat pisteet täyteen SM-liigakullan myötä kesällä. Tämän jälkeen hän on kartuttanut pistesaldoaan menestyksellä niin SM-kilpailuissa, joissa hän voitti sekä henkilökohtaisen, pari että joukkuekilpailun. Marraskuun MM-kilpailuissa hän voitti pari- ja joukkuepronssia. Juntunen saa kultaisen pelaajaneulan numerolla 146.

Ani Juntuselle kultainen pelaajaneula nro 146

Peppi Konsteri voitti junioreiden EM-kilpailuissa syyskuussa peräti viisi mitalia ja sai täyteen kultaiseen pelaajaneulaan tarvittavat 75 pelaajapistettä. Konsteri kahmi pisteitä Juntusen tapaan syksyllä, niin SM-kilpailuista kuin MM-kilpailuista. Konsteri saa kultaisen pelaajaneulan numerolla 147.

Peppi Konsterille kultainen pelaajaneula nro 147

Ari Valaranta keilasi senioreiden MM-kilpailuissa Dubaissa marraskuussa, jossa hän saavutti sekajoukkuepronssia. Valaranta sai hopeiseen pelaajaneulaan tarvittavat 40 pistettä täyteen. Pitkän uran keilannut Valaranta saavutti ensimmäiset pelaajapisteet jo vuonna 1982 junioreiden EM-kilpailuissa. Hänellä on useita mitaleja niin SM-liigasta kuin SM-kilpailuista. Vuonna 2017 Valaranta voitti senioreiden SM-kullan. Valaranta saa hopeisen pelaajaneulan numerolla 284.

Ari Valarannalle hopeinen pelaajaneula nro 284

Olli Pakonen