Lahdessa pelatussa liittomyllyn finaaliottelussa kohtasivat Kouvola ja Lahti. 

Lohkovaiheessa finaalin kaksitoista finaalijoukkuetta oli jaettu kahteen lohkoon siten että, A-lohkossa pelasivat Kuopio, Eura, Lahti 1, Mikkeli, Kouvola ja Turku sekä B-lohkossa Kerava, Heinola 1, Jyväskylä, Helsinki 1, Lohja ja Tampere.

Molemmissa lohkoissa joukkueet kohtasivat kerran jokaisen muun lohkon joukkueen, voitosta sai 80 pisteen bonuksen, tasapeli antoi puolet siitä. Lohkovaiheen jälkeen lohkovoittajat pelasivat sarjan toisen lohkon kakkosta vastaan ja näiden pelien voittajat kohtasivat loppuottelussa, jonka voittaja oli liittomyllyn voittaja. Häviäjät pelasivat kolmannesta sijasta.

A-lohkossa lohkovaiheen ensimmäisen pelin voittajia olivat Mikkeli, Eura ja Turku, toisessa pelissä tilanne muuttui. Lahti voitti ja nousi kärkeen 41 pisteen erolla kakkossijansa häviöstään huolimatta säilyttäneeseen Euraan. Mikkeli putosi kolmanneksi.
Lahti voitti kolmannen vastustajansa ja säilytti kärkipaikkansa. Hyvän voittotuloksen pelannut Kouvola nousi kakkoseksi ja Turku kolmanneksi. Kouvola nousi johtoon neljännessä pelissä voittamalla Lahden. Kun Turku voitti pelinsä, se nousi toiseksi 99 pistettä Kouvolasta ja 78 pistettä Lahdesta edellä. Turku ja Lahti olivat vastakkain viidennessä pelissä ja kun se päättyi Lahden voittoon, lahtelaiset nousivat toiseksi kärkipaikkansa säilyttäneen Kouvolan jälkeen.

B-Lohkossa Kerava, Jyväskylä ja Lohja aloittivat voitolla ja miehittivät kolme ensimmäistä sijaa. Toisessa pelissä Helsinki 1 nousi johtopaikalle kannoillaan Kerava ja Tampere. Kolmannessa pelissä helsinkiläiset pitivät kärkipaikkansa, mutta Tampere nousi sen kantaan 33 pisteen päähän. Heinola 1 nousi voitollaan jumbosijalta kolmanneksi. Tampere ja Helsinki vaihtoivat paikkoja neljännessä pelissä, eroa ennen viimeistä oli 89 pistettä. Eroa kolmantena olevaan Heinolaan 144 pistettä. Helsinki nousi viimeisessä pelissä lohkokärkeen ennen Tamperetta.

Välierissä kohtasivat Helsinki ja Lahti sekä Kouvola ja Tampere. Rataparilla 13/14 Lahti otti alusta alkaen johdon käsiinsä ja voitti sarjan pistein 904 – 843. Kouvola ja Tampere pelasivat rataparilla 19/20. Sillä voitto ratkesi vasta viimeisessä ruudussa Kouvolan hyväksi pistein 804 – 799.
Finaaliottelussa kohtasivat Kouvola ja Lahti. Lahti veti siinä paremman korren ja voitti pistein 872 – 738. Pronssiottelussa Helsinki oli Tamperetta parempi pistein 848 – 771.

Lopulliset tulokset:

1. Lahti 1
2. Kouvola
3. Helsinki 1
4. Tampere
5. Turku 4384
6. Kuopio 4381
7. Mikkeli 4300
8. Jyväskylä 4253
9. Heinola 4180
10. Eura 4147
11. Lohja 4144
12. Kerava 4002

Tarkat tulokset täältä

Teksti ja kuva Jaakko Virkajärvi