Patteri – TKK 17-3
AllStars – BcStory 16-4
GH – RäMe 16-4
OPS – TPS 4-16

Heti alkuun nähtiin harvinainen tulos, kun sarjakärki GB:n ja WRB:n välinen ottelu päättyi äärimmäisen tasaisen taiston jälkeen tasapeliin 1062-1062. Pitkään näytti, että seinäjokelaiset nappaavat viikonlopun 7. voittonsa, mutta erityisesti GB:n kolmen ensimmäisen pelaajan Jani Soukan, Joonas Jähin ja Leevi Saikkalan kirivaiheet toivat helsinkiläiset rinnalle ja mainitun kolmikon lisäksi Pyry Puharinen voitti oman ottelunsa Riku-Petteri Kivelää vastaan ja pisteet GB:lle 13-7.

Eniten avausottelustaan pisteitä keräsi TKK:n 17-3 voittanut Helsingin Patteri, jonka pelaajista yhdeksällä kaadolla päivänsä aloittanut Karo Hilokoski teki ensimmäisten sarjojen isoimman tuloksen 278.

2. otteluiden kaikki tulokset

Kahden ottelun jälkeen Kouvolan AllStars on kerännyt sunnuntaina TPS:n kanssa eniten sarjapisteitä (32) voitettuaan BC Storyn ja OPS:n. Kouvolalaisten tehokkain keilaaja on tänään kahdessa sarjassa ollut Niko Oksanen, joka on voittanut molemmat ottelunsa ja keilannut 449 pistettä.

Nyt nähtiin myös WRB:n  viikonlopun ensimmäinen tappio, kun joukkue taipui BC Storylle, joka taistelee WRB:n kanssa samoista sijoituksista sarjataulukossa. Kärkeen taulukossa siirtyi nyt Mainarit voitettuaan Patterin, mut edelleen tasaista on, kun Mainarit, GB ja TPS ovat sarjataulukossa seitsemän pisteen sisällä.

Patteri on tehnyt kahteen sarjaan eniten keilapisteitä, vaikka se hävisikin edellisen ottelunsa. Karo Hilokoski on pelannut loistavasti ja hän teki ensimmäisessä sarjassaan 9 kaatoa alusta ja toisessa 10 kaatoa alusta. Kahteen sarjaan  eniten henkilökohtaisia pisteitä 564. Toisena päivän henk. koht pisteissä on TPS:n Samu Valaranta 515 pisteellään.

3. otteluiden kaikki tulokset

Mainarit jatkoi vahvaa päiväänsä voittamalla AllStarsin. Kovassa vedossa on ollut Mainareilla esimerkiksi Lenni Juutilainen, joka on voittanut kaikki kolme otteluaan ja keilannut 715 pistettä. TPS voitti GH:n ja on nyt tasapisteissä GB:n kanssa sarjataulukon toisella sijalla ennen Mainareita. Turkulaiset ovat myös keränneet eniten sarjapisteitä päivän aikana. Mielenkiintoista on se, että Helsingin Patteri on yhä tehnyt eniten keilapisteitä, vaikka joukkue on hävinnyt kaksi edellistä otteluaan. Kolmannessa pelissä GB:tä vastaan kaikki Patterin pelaajat ylsivät yli paritulokseen, mutta tuloksella 1081 käteen jäi vain kuusi sarjapistettä. GB:n voiton takuumies oli 269 pistettä keilannut Pyry Puharinen, joka on ollut loisovireessä koko viikonlopun.

Hienoa päivää pelaa BC Story, joka on kerännyt 38 sarjapistettä jo tänään ja voittanut kaksi edellistä peliään. Lahden Baylle kierros on kokonaisuutenaollut vaisu. Joukkue voitti eilen kaksi kuudesta pelistään ja tänään lahtelaiset ovat voittaneet yhden pelin toistaiseksi.

Tänään Puharinen on kolmen sarjan jälkeen 741 pisteellään henk. koht tuloksissa kolmantena. Ykkösenä jatkaa Karo Hilokoski, jolla kolmeen sarjaan loisto tulos 777. Toisena on TPS:n Samu Valaranta 746 pisteen tuloksella. Hienoa päivää keilaa jälleen Vantaan BC Storyn ankkuri Saku Konttila. Hänellä kolmeen sarjaan 718 pistettä.

4. otteluiden kaikki tulokset

WRB:n hieno viikonloppu sai jatkoa, kun joukkue voitti Mainarit keilapistein 1133-1067 ja sarjapisteet seinäjokelaisille 14-6. Ison työn WRB:stä teki Simon Tissarinen 278 pisteellään. Helsingin GB puolestaan nappasi maukkaan voiton RäMeestä puhtaasti 20-0, ja kun TPS nappasi 18 sarjapistettä TKK:n kustannuksella ovat sarjataulukon kärjessä GB, TPS ja Mainarit ottaneet pientä kaulaa takana oleviin joukkueisiin, mutta kärki on 7 pisteen sisällä toisistaan. Tampereen TKK on nyt 4. sijalla 42 pistettä Mainareita jäljessä.

Tasaisissa merkeissä edelleen on menty, eikä kierroksen joukkuetta pysty julistamaan vielä ennen viimeisiä otteluita. Eniten sarjapisteitä 10 viikonlopun ottelustaan on kerännyt Mainarit, jolla kasassa 140 sarjapistettä tässä vaiheessa.

5. otteluiden kaikki tulokset

Liigakierros on saatu päätökseen! Kierroksen joukkue oli Varkauden Mainarit, joka nappasi viimeisessä pelissään voiton TPS:stä ja keräsi vielä 18 sarjapistettä. Kierroksen jälkeen sarjaa johtaa kuitenkin Helsingin GB vain kolmen pisteen erolla Mainareihin. TPS on nyt sarjassa kolmantena 14 pisteen päässä GB:stä.

Henkilökohtaisten tulosten ykkönen oli tänään Patterin Karo Hilokoski viiden sarjan tuloksella 1197, toisena oli TPS:n Samu Valaranta tuloksella 1184 ja kolmantena GB:n Pyry Puharinen tuloksella 1167.

Sarjataulukon, henkilökohtaiset pisteet ja muut tärkeät linkit löydät tämän uutisen alusta. Hetken päästä julkaisemme erillisen uutisen, jossa liigakierroksen päätöstunnelmia Kaupin keilahallista.

Liigakierroksen tapahtumat lähetetiin suorana SKL:n YouTube-kanavalla ja pääset katsomaan pelit myös jälkilähetyksenä:

Linkki: Suomen Keilailuliiton YouTube-kanava