Rauman keilahallilla järjestetään perjantaina 16.7. valmennustapahtuma, jonka vetäjinä toimivat Mikan Paikot podcastia vetävät Mika Koivuniemi ja Jarmo Ahokas.

Heinäkuun 16. päivä on hieno mahdollisuus mennä Raumalle keilailuoppiin Mika Koivuniemen ja Jarmo Ahokaan pitämälle Mikan Podcast keilailuklinikalle.

Tapahtumaan otetaan maksimissaan 32 osallistujaa (kaksi 16 ryhmää). Ja tapahtuma järjestetään, jos ilmoittautuneita on vähintään 20.

Tämä on hieno mahdollisuus saada oppeja suomalaisen keilailun legendalta Koivuniemeltä ja valmentajana meritoituneelta Ahokkaalta.

Ilmoittautumiset Antti-Pekka Laxille tai Rauman keilahallille, aplax@bowling4you.fi tai puh 02-822 1922

Koivuniemi tulee Suomeen lomalle ja podcast yleisön pyynnöstä he Ahokkaan kanssa järjestävät valmennustapahtuman heinäkuussa.
-Kun tuli tieto, että tulemme Suomeen lomalle, niin saimme kysymyksiä, että voisimmeko järjestää jotain tapahtumaa ja Japen kanssa keskusteltuani saimme asiat sovittua pikavauhtia, Mika kommentoi.

Rauma valikoitui paikaksi siten, että sillä on yhteyksiä sekä Koivuniemeen että Ahokkaaseen.
-Antti-Pekka Lax on todella hyvä ystäväni vuosikymmenten ajalta ja Jape on keilannut nuoruutensa Raumalla, joten tämä on merkityksellinen paikka molemmille, hän jatkaa.

Vaikka Koivuniemi tulee Suomeen lomalle, niin hän voi tehdä toisen valmennustapahtuman jossain puolella Suomea, jos kiinnostusta löytyy.
-Kyllä toinen voidaan tehdä, mutta muuten tulen Suomeen lomailemaan ja nauttimaan Suomen kesästä hän päättää.

 

Olli Pakonen