Neljän viikon mittaisen alkukarsinnan jälkeen 12 parasta keilaajaa raivasi tiensä keskiviikon loppukilpailuun.

Karsinta oli korkeatasoinen sisältäen Tomas Käyhkön, Mainarit, ja Risto Kiisken, Imatra BC, heittämät 300 pisteen sarjat. Viimeinen finaaliin oikeuttava tulos oli Bowlvillen Ville Holmströmin 1161/5sarjaa.

Loppukilpailu alkoi räväkästi Villen kaataessa 279, Niko Oksanen, AS peesasi mainiosti 268 ja Kaaron Salomaa, BAY 249. Toisessa sarjassa vedettiin vähän henkeä ja keskityttiin paikkopeliin. Tomas aloitti kisan varovasti, mutta kiihdytti kolmannesta sarjasta alkaen 256, 255 ja 300 nousten piikkipaikalle 5 sarjan jälkeen tuloksella 1241. Nikolla oli kasassa 1221 ja Villellä 1141. Viimeinen sarja oli hurjaa taistelua tämän kolmikon kesken. Ville mätti 11 kaadon jonon saaden kasaan 299 pistettä, Nikolle lipsahti yksi huono heitto mutta muuten pallo löysi tiensä pesään 266.

Tomas joutui paikkolinjalle eikä jonoja päässyt syntymään ja 225 riitti pitämään Villen takana, mutta Niko nousi hienosti voittoon. Kaaron Salomaa kiri 277 sarjalla itsensä neljännelle sijalle.

Kisan voitto siis Niko Oksaselle tuloksella 1487, toinen sija Tomas Käyhkölle 1466 ja kolmanneksi Ville Holmström 1448, Kaaron kirjasi tuloksen 1364 ollen neljäs.

Kisa oli värikäs ja runsaine kaatoineen yleisön mieleen, kruununa Tomaksen täydellinen 300 pisteen sarja!