Osku Palermaan Mastersin pudotuspelien ensimmäisen kierroksen ottelu Wes Malottia vastaan ei ollut kovin korkeatasoinen, mutta eipä ollut mikään muukaan ihan siinä lähellä. Ensimmäisen sarjan alkuun molemmat kaverit tekivät tyhjät kotiportista, Palermaa ensimmäiseen ja Malott toiseen ruutuunsa. Molemmat vasemmanpuoleisella radalla. Tuo vasen rata oli Oskulle hankala koko sarjan ajan. Hän voitti sarjan neljän kaadon jonon turvin 210-201, mutta rehellisyyden nimissä on todettava, että molemmat vasemmanpuoleisen radan kaadot tulivat tuurilla, jälkimmäinen jopa ylipuolelta. Toisen sarjan alku meni Palermaalta huonosti, neljään ensimmäiseen ruutuun kolme tyhjää. Loppusarjassa hän löysi taskun, mutta palikat eivät vain lähteneet, vain yksi tupla tuli ja sarjaksi 172. Ei juhlinut tuloksille myöskään Malott, kaksi tuplaa ja kaksi reikää antoivat 187 ja yhteensä hän otti kuuden pisteen johdon. Kolmanteen sarjaan molemmat tekivät alkuruutuihin yhden tyhjän, mutta sitten tuli kaatoja. Osku teki triplan, johon Big Nasty vastasi tuplalla. Ode ei saanut neljättä kaatoa, mutta Malott veteli paikon jälkeen viisi ruksia jonoon ja voitti sarjan 235-212 ja koko ottelun 623-594. Näin Palermaan tie vei hävinneiden lohkoon, jossa tappoihin ei enää ole varaa.

”Nyt menee kilpailu ikävä kyllä pitkän kaavan kautta. Sain matsin aika sinne minne halusin, mutta Wes pelasi liian hyvin. Nyt tulee ilmeisesti vastaan Mykel Holliman rataparilla, jossa kaksi kaksikätistä pelasi aika huonotasoisen matsin eli saa nähdä mitä radoilla on. Harmittavasti on vastassa vasuri, mutta katsotaan miten käy. Ei ollutkaan Holliman. Vaan tulee Bailey Mavrick. Katsellaan mitä Kyle Troup ja David Krol meille jätti.”

Viestin loppu viittasi jälleen siihen, että seuraava ottelu keilataan ilman ratahoitoa.

Seuraava matsi alkaa Suomen aikaa klo 21.00.

USBC:n Mastersin tulossivuille