Tanskan Aalborgissa keilatussa Kegel Aalborg Internationalissa Suomen Osku Palermaa sijoittui neljänneksi. Voittoon keilasi hänen seurakaverinsa Ruotsin Adam Andersson. Loppukahinoissa olivat heidän lisäkseen tanskalaiset Thomas Larsen ja Jonas Iversen.

Andersson ja Larsen voittivat omat lohkonsa kolmannessa finaalivaiheessa, joten he pääsivät taistelemaan kauden neljännestä EBT-tittelistä. Andersson otti voiton tiukassa matsissa lukemin 213-198. Palermaa ja Iversen sen sijaan sijoittuivat omien lohkojensa kakkosiksi, joten he pääsivät pelaamaan kolmannesta ja neljännestä sijasta. Tuossa ottelussa Iversen oli parempi 231-204.

Palermaan sijoitus alkukilpailussa oli 58. tuloksella 1237 ja sillä hän jäi suorasta loppukilpailupaikasta 46 pistettä. Viimeisen paikan loppukilpailuun otti Marcel Kraft lukemin 1283. Karsinnan voittoon keilasi puolestaan Anders Lousdal tuloksella 1432.

Palermaa ansaitsi finaalipaikkansa running desperado -kilpailusta, jossa hän keilasi sarjakseen 278. Ensimmäisessä loppukilpailuosiossa Palermaa keilasi pisteet 842 neljään sarjaan ja oli sillä vaiheen 12. kun 15 parasta eteni jatkoon. Toisessa Palermaa päätyi lohkoon, jossa olivat hänen lisäkseen Niclas Sörensen, Martin Klitte, William Svensson, Robin Ilhammar, Filip Wilhelmsson, Pontus Falkhäll ja Mathias Ankerdal. Palermaa oli lohkonsa kakkonen 21 pisteellä ja neljän sarjan tuloksella 869.

Kolmannessa vaiheessa keilaajien määrä supistui kahteen kuuden pelaajan lohkoon. Palermaa sai lohkoonsa Adam Anderssonin, William Svenssonin, Martin Klitten, Björn Jensenin ja Mai Ginge Jensenin. Palermaa keilasi kelpo peliä ja tulokseksi tuli 1331 kuuteen sarjaan ja pisteitä 25. Andersson voitti lohkon 27,5 pisteellä ja eteni loppuotteluun, Osku kakkossijallaan ”pronssiotteluun”.

Seuraavaksi EBT-kiertue matkustaa Hollannin Tilburgiin juhannusviikolla.