Ailecin Pasi Uotila uusi toissa vuoden voittonsa Mikkelin Winter Openissa. Uotila oli St.Michel Bowlersin järjestämän kilpailun round robinissa aivan omaa luokkaansa kaatamalla selvästi parhaat pisteet ja nappaamalla viidet voittobonukset seitsemästä pelistä.

Loppukilpailun ensimmäisessä viiden sarjan osioissa kärkeen kaatoivat Mainareiden Joonas Jehkinen ja TPS:n Juuso Rikkola, jotka kumpikin kirjauttivat tuloksen 1150. Matsipeleissä heidän molempien tulostahti rauhoittui selvästi.

Kilpailun kärkipaikoista käytiin Uotlan takana tiukkaa taistelua. Lopulta TPS:n neljä matsivoittoa kaatanut Juuso Rikkola piti toisen sijansa ja seuratoveri Jesse Kallio nousi kolmanneksi.

– Kyllähän tämä voitto oli itselleni yllätys. En ole pelannut kovinkaan paljon ja round robinkin alkoi surkealla neljän tyhjän sarjalla. Mutta sitten vaihtelin onnistuneesti vauhdin askelmääriä ja sain rytmistä hyvin kiinni. Kun hommaan sai järkeä, tulostakin tuli mukavasti, jutteli Pasi Uotila kisan jälkeen.

– Pallon vaihdot onnistuivat hyvin. Koko kisan aikana käytin kuutta eri palloa, matsipeleissa kahta ja pallot toimivat muuttuneissa olosuhteissa hienosti. Tämä voitto maistui erittäin hyvältä.

Paavo Ruohoaho B-finaalin paras

St.Michel Bowlersin Paavo Ruohoaho kaatoi makoisan voiton nappaamalla ykköspaikan Winter Openin B-finaalissa. Ruohoaho keilasi pitkän finaalin tasaisen hyvin eikä edes viimeisen sarjan notkahdus vienyt häneltä ykköspalkintoa.

Mikkelin B-finaali oli nuorten juhlaa – Paavo Ruohoaho (kesk) nipisti voiton, Tiiamari Laukkanen oli toinen ja Markus Lahti kolmas

B-finaali oli nuorten juhlaa. Pinfansin Tiiamari Laukkanen otti kisassa kakkospaikan ja TKK:n Markus Lahti oli kolmas ennen St.Michel Bowlersin Kimmo Ihalaista.

B-finaali oli erityisen tasaväkinen kamppailu, sillä voittaja-Ruohoahon ja viidenneksi sijoittuneen St.Michel Bowlersin Väinö Korhosen eroa oli vain 46 pistettä.

Teksti: Markku Lahikainen

Kuvat: Heikki Syvänen

VIII Winter Open Mikkelin keilahallissa: A-finaali (5s+7s+bonus=yht.)