(Päivitetty Osku Palermaan kommentit)

Osku Palermaan kilpailu Arkansasin Jonesborossa jäi kahden karsintalokin mittaiseksi. Oskun molemmat seitsemän sarjan pelit olivat samantyylisiä, hyvä alku, joka muuttui loppulaskuksi. Karsintaraja 16 parhaan joukkoon jäi kauas.

Jonesborossa oli jälleen käytössä kahden olosuhteen radanhoito, oikealla puolella oli laitettuna 36 jalan Viper-hoito ja vasemmanpuoleisella 48 jalan Shark. Erilaista siis, mutta ei aivan niin hurjaa, kuin viikko sitten. 16 parhaan joukkoon vaadittiin 14 sarjaan 215 keskiarvo. Viimeinen round robiniin kelpuutettu oli Tanskan Thomas Larsen. Kärki meni yli 200 pistettä kovempaa. Meksikon Arturo Quintero latoi 14 sarjaan tulosta 3235 (231,1) ja otti ykköspaikan. Kovin kaukana ei ole AJ Johnson, joka sai kokoon 3211. Tom Daugherty keilaa kolmantena, 3180. Karsinnan selvittäneet 16 pelaavat täyden round roinin sijoitussarjoineen, jonka jälkeen viisi parasta menee telkkaripeleihin.

Palermaan alku oli kohtuullinen, neljän sarjan jälkeen hän oli melkein 70 päälle parin ja hyvin mukana jatkokamppailuissa. Sitten jotain naksahti ja kolmeen viimeiseen kertyi vain 530, jolla lopputulos putosi alle parin, 1397. Toinen blokki oli lähes ensimmäisen toisinto, neljään sarjaan reilut 70 päälle ja sitten 192, 162 ja 166. Yhteensä 1394, kaikkiaan karsinnassa 2791 ja sijaluku 48. Palkintorahoja ei nolla lukemilla tule.

• Pitkä oli hankala. Se kun hukkui, niin hävisi samalla lyhyt. Oli myös huonompaa peliä kuin kaksi edellistä viikkoa. Kroppa oli ivain jostain syystä väsynyt/jumissa ja tuo kisa meni nyt noin. Tässä välissä ennen ToC:tä vähän salia, treeniä ja kropan hoitoa sekä kisa sivussa nyt viikonloppuna matkalla Ohioon, Osku kertoili.

Ensi viikolla keilataan vuoden ensimmäinen major-kisa, Tournament of Champions, Ohion Fairlawnissa.

PBA:n sivuille