Perjantaina ensimmäisellä karsintaerällä käynnistynyt Junnu Tour saatiin sunnuntaina päätökseen, kun karsintaeristä 16 parasta poikaa ja 8 parasta tyttö selvitti tiensä loppukilpailuun.

Loppukilpailun ensimmäisen kierroksella pelattiin 4 sarjaa ja pudotuspeleihin selvisivät tytöistä Mila Nevalainen (Juvel-Team) pisteillä 841, Reetta Neuvonen (Nasevat) 819, Pinja Laukkanen (Nasevat) 758 ja Stella Lökfors (GB)725. Pojissa pudotuspeleihin menivät Simo Uosukainen (Slaikkarit) pisteillä 1000, Luukas Väänänen (Mainarit) 985, Rami Mukkula (All Stars) 871 ja Simon Tissarinen (CPS) 860.

Pudotuspeleissä kohtasivat Mila Nevalainen ja Stella Lökfors, heidän pelinsä päättyi tasalukemiin 215–215, 8 pisteen tasoituksella jatkoon meni Stella Lökfors. Toisena parina loppuottelupaikasta kilpailivat Reetta Neuvonen ja Pinja Laukkanen, josta Laukkanen meni loppuotteluun pistein 166–193.

Pokien pudotuspeliparin Simo Uosukainen ja Simon Tissarinen kilpailu oli tiukka, kun ennen viimeistä ruutua Tissarinen johti neljällä pisteellä ja molemmilla oli paikko alla. Tissarisen kymppiruudun kolme kaatoa vei hänet loppuotteluun pistein 219–202. Luukas Väänänen voitti puolestaan Rami Mukkulan pisteillä 200–154.

Loppuottelussa kohtasivat Stella Lökfors GB ja Pinja Laukkanen Nasevat, Pinja Laukkanen vei voiton pisteillä 170-222. Pojissa Simon Tissarinen CPS sai vastaansa Mainareiden Luukas Väänäsen ja Simon  Tissarinen korjasi potin pistein 279-174.

Junnu Tourin neljä parasta tyttöistä ja pojista Pinja Laukkanen (vas.) Stella Lökfors, Mila Nevalainen, Reetta Neuvonen, Rami Mukkula, Simo Uosukainen, Luukas Väänänen ja Simon Tissarinen

 

Tästä linkistä löydät kaikki Imatran Junnu Tourin tulokset

 

Teksti ja Kuvat Tiina Keiriö