Kolme kilpailua ja kolme eri pelitapaa. Jokaisesta kisasta jaetaan Finnish Masters pisteiden lisäksi erillisiä Ranking pisteitä 36 parhaalle. Osakilpailut ovat Finnish Masters A2 kategorian osakilpailuja!

Osakilpailupalkintojen lisäksi kolmen osakilpailun erillisten Ranking-pisteiden perusteella palkitaan jokaisen ryhmän, miehet, naiset, seniorit ja juniorit kolme parasta Brunswick Ballmaster Open 2023 -lahjakortein ja kauden 2021-2022 Ranking-pokaalein.

Ilmoittautuminen aukeaa sunnuntaina 31.10.2021 klo 12:00 ja paikkoja on vain 72 pelaajalle per osakilpailu.

14.11.2021 pelattavan ensimmäisen osakilpailun pelitapa on Round Robin

Round Robin peleihin selviytyy peräti 24 pelaajaa, jotka pelaavat kolmessa erillisessä lohkossa. 24 pelaajan joukkoon on extrapaikkoja juniorille, seniorille ja naiselle.

6.3.2022 pelattavassa toisessa osakilpailussa pelitapa on Tulos

Kaikki 72 pelaajaa pelaavat kolme 5 sarjan blokkia hoidetuilla radoilla eikä kukaan putoa pois. Palkintoja nappaa 24 pelaajaa huomioiden myös juniorit, seniorit ja naiset.

10.4.2022 pelattavan kolmannen osakilpailun pelitapa on Matsit

Matsipeleihin selviytyy yhteensä 32 pelaajaa, joista kahdeksan parasta suoraan kolmannelle ja kahdeksan seuraavaa suoraan toiselle kierrokselle. Matsipeleihin on extrapaikkoja junioreille, senioreille sekä naisille.

Kaikki osakilpailut sijoittuvat sunnuntaille tiiviin kilpailukalenterin takia. Pelit alkavat aina klo 11:00 ja ovat ohi noin klo 19:00 tai aikaisemmin eli matkustaminen myös pidempää saman päivän aikana on mahdollista.

Pelitavoissa, jatkoon selviytyvissä sekä palkinnoissa on pyritty huomioimaan niin maamme huiput kuin sinne tavoittelevat pelaajat unohtamatta myöskään juniori-, seniori- tai naiskeilaajia. Pelitavoissa ja radanhoidoissa pyritään siihen, että nykypäivän nopeasti muuttuvat radat eivät aiheuttaisi epätasa-arvoista asemaa vaan radanhoitoja tehdään riittävän usein ja esim. matsi ja pudotuspelit pelataan aina radoilla, joissa kukaan muu ei ole pelannut hoidon jälkeen.

– Tavoite on luoda riittävän tiivis konsepti, johon on mahdollisuus tulevaisuudessa saada yhteistyökumppaneita mukaan ja kasvattaa kolmen Ranking pelin kokonaisuudesta yksi arvostetuimmista kilpailuista Suomessa. Toki se on jo nyt niitä harvoja pelejä missä pelaajat oikeasti pääsevät pelaamaan samalta viivalta, Kai Virtanen kertoo.

Lisätietoja ja tarkemmat säännöt 

Ilmoittautuminen