Striking Against Breast Cancer Mixed Doubles aka “The Luci” kilpailun ovat voittaneet Danielle McEwan ja Anthony Simonsen. Voitto tuli lopulta selvällä 118 pisteen erolla toiseksi sijoittuneeseen pariin, Shannon Pluhowskyyn ja Tommy Jonesiin. Edellisvuoden voittoaan puolustaneet Diandra Asbaty ja EJ Tackett keilasivat kolmanneksi 209 pistettä McEwanin ja Simonsenin perässä.

Kilpailun seitsemän sarjan karsinnan veivät nimiinsä Breanna Clemmer ja Nathan Stubler yhteistuloksella 3104, joka on 304 pistettä päälle parituloksen. Semifinaalikierrokselle jatkoi 40 parasta paria ja raja tähän joukkoon pääsyyn oli tällä kertaa 17 pistetä päälle parituloksen eli 2817.

Sunnuntain semifinaaliin McEwan ja Simosen lähtivät sijalta 30 ja heidän tuloksensa tuolloin oli vain 52 pistettä päälle parituloksen. Semifinaalin viiden sarjan peliin molemmat paransivat tuloksiaan reilusti, kun McEwan keilasin 1091 ja Simosen 1177. Tällä pelillä he nousivat kuudennelle sijalle kahdeksan parin edetessä jatkoon finaalivaiheen round robiniin.

Tässä vaiheessa kilpailun johtopaikalla olivat Shannon Pluhowsky ja Tommy Jones kokonaistuloksella 5280 (+480). Eurooppalaispareista Diana Zavjalova ja Dominic Barrett jäivät niukasti kahdeksaan parhaan ulkopuolelle ja sijoittuivat yhdeksänneksi tuloksella 266 pistettä yli paritulokseen. Jatkopaikkaa tarvittiin 288 pistettä päälle parin ja sen tekivät Madison Janack ja Packy Hanrahan.

Kilpailun huipennus, kahdeksan sarjan round robin, oli Anthony Simonsenin näytöstä. Myös McEwan keilasi hyvin, muttei erityisen loistavasti. Simonsen takoi kahdeksaan sarjaan 1984, joka antaa keskiarvoksi 248. McEwanin tulos oli hieman päälle parin, 1619. Yhdessä he voittivat viisi ottelua kahdeksasta ja parikilpailun voitto kirjattiin lukemin 8873 (+873). Myös Pluhowsky & Jones sekä Asbaty & Tackett voittivat viisi ottelua, mutta keilapisteissä jäivät kauemmas.

PWBA-kiertue jatkuu viikon päästä keilattavalla PWBA Championship Weekillä Iowan Waterloossa, jossa keilataan kauden päätöskilpailut, kaksi peruskilpailua sekä yksi major, Tour Championship.

PBA-kiertueen osalta tänä vuonna keilataan vielä Storm Lucky Larsen Masters syyskuun alussa Ruotsin Helsinborgissa sekä PBA-liiga syyskuun loppupuolella Portlandissa.