Santtu Juutilainen tykitti kahdeksannessa erässä tuloksen 1412 ja meni Brunswick Ballmaster Openin karsinnan toiselle sijalle.

Vantaan BC Storyn Juutilaisen esitys oli vahva heti alusta alkaen, kun hän tykitti sarjat 256, 241 ja 268. Neljännessä sarjassa hänelle tuli pieni suvantovaihe sarjan jäädessä 198:een. Kaksi viimeistä sarjaa menivät jälleen hyvin sarjoin 225 ja 224. Lopputulos 1412 on tällä hetkellä turnauksen kakkostulos Santtu Tahvanaisen, 1495 jälkeen.

Santtu Juutilaisen takana tässä erässä seuraavaksi parhaan tuloksen teki Kimmo Lehtonen, joka teki nyt pisteet 1354. Hän paransi omaa tulosta kahdeksalla pisteellä ja on mahdollinen finalisti. Muita 1300 pisteen ylityksiä ei erässä nähty.

Juutilainen pelasi nyt toisen pelin ja teki pientä hienosäätöä peli-ideaansa.
-Tähän peliin avasin enemmän pallon pintaa ja koetin saada juoksutettua palloa. Pallot menivät tasaisemmin breikissä ja keilanlähtö oli täten parempi, Santtu totesi.

Santtu meinaa pelata vielä kerran ennen finaalia.
-Käyn kokeilemassa vielä tiistai-iltana yhden pelin, jos siitä vielä jotakin oppisi finaalia silmällä pitäen, hän päätti.

Santtu Juutilaisen taidonnäyte

Laskennallinen finaalirajaennuste on kahdeksan erän jälkeen 1331 ja eristä 1-8 ennuste on 1324.

Erässä palkittiin kolme parasta senioria. Juutilainen pokkasi palkinnoksi keilapallon, Lehtonen Ballmaster Open lahjakortin. Timo Raatikainen oli kolmanneksi paras seniori erässä tuloksella 1267.
Kilpailussa vietetään huomenna välipäivää ja karsinta jatkuu tiistaina kahdella erällä. Klo 12:00 pelataan veteraaneille suunnattu erä.

Tulossivulle

Järjestäjän sivulle

Olli Pakonen