Senioreiden EM-karsinnan kolmas osakilpailu keilattiin perjantai-iltana Turun Kupittaalla. Kolmannen osakilpailun vahvimmat olivat Mika Oksanen ja Reija Lundén.

Miesten karsintaan Turussa osallistui kaikkiaan 15 miestä. Karsintavoiton otti kahdeksan sarjan tuloksella 1763 Kouvolan All Starsia edustava Mika Oksanen. Toiseksi keilasi Helsingin GB:n Kimmo Lehtonen, 1673 ja kolmanneksi pisteen Lehtoselle hävinneenä GB:n Kai Virtanen.

Naisten sarjan ylivoimainen ykkönen oli GB:n Reija Lundén tuloksella 1683. Toiseksi keilasi tuloksella 1545 Rauman Smashin Jaana Taavitsainen ja kolmanneksi 1529 tuloksella Raision Nasevien Jaana Anttas.

Karsinta on nyt keilattu päätökseen, kun kolmas kilpailu saatiin päätökseen Turussa. Kolmen osakilpailun neljä eniten pisteitä kerännyttä miestä ja naista saavat edustusoikeuden vuoden 2020 tammi-helmikuussa Itävallan Wienissä keilattaviin senioreiden EM-kilpailuihin.

Pelaajien halukkuus lähteä kilpailuihin selvitetään tulevalla viikolla. Tällä hetkellä kisapaikan ovat saamassa miehistä Mika Oksanen, Kai Virtanen, Jarmo Sinilaakso ja Ari Jehkinen. Naisista puolestaan kisoihin ovat pääsemässä Jaana Taavitsainen, Reija Lundén, Pia Palviainen ja Jaana Anttas. Jos pelaajista joku päättää olla lähtemättä kilpailuihin, nostetaan joukkueeseen karsintatuloksissa seuraavana oleva keilaaja.

Turun osakilpailun tulokset

Senioreiden EM-karsintapisteet

 

Olli Pakonen