Senioreiden mestaruussarjan viides kierros keilataan Jyväskylän Pupuhuhdassa tulevana lauantaina.

Viidennelle kierrokselle lähdetään Tampereen TKK:n johtaessa sarjaa. He nousivat sarjakärkeen edellisellä kierroksella Porissa. Tamperelaisten johto toisena olevaan Varkauden Mainareihin on 513 pistettä. Aivan Mainareiden kannassa ovat Helsingin GB ja Porin XO.

Viiden runkosarjakierroksen jälkeen kuusi parasta joukkuetta pelaavat huhtikuussa Talissa kaksinkertaisen jatkosarjan ja mitalipelit, kun taas kaksi heikointa joukkuetta joutuvat mestaruussarjan karsintoihin neljän senioreiden 1-divisioonan lohkovoittajan kanssa.

Jyväskylän kierroksella on siis panosta, kun pelataan paikoista jatkosarjaan. Pelit alkavat lauantaina kello 11:00 ja ohjelmassa on tuttuun tapaan jokaisella joukkueella seitsemän ottelua.

Sarjakakkosen Mainareissa keilaava tuore maajoukkuevalmentaja Juha Immonen lähtee odottavaisin mielin Jyväskylään runkosarjan päätöskierrokselle.

– Koetetaan pelata hyvä päivä, että olisi panosta vielä jatkosarjassa. Heikkiläisen Janne puuttuu meiltä, mutta muuten meillä on normaali joukkue, Immonen kertoo.

Olosuhde Jyväskylässä on 39 jalkaa ja sen voit katsoa alla olevasta linkistä.

Immonen ei pidä keliä kovin vaikeana.

– Uskon, että tulostaso nousee kohtalaisen korkealle. Mielenkiintoista tosin, että miten keli kulahtaa päivän mittaan, hän toteaa.

Lauantaina keilataan päätökseen senioreiden 1- ja 2-divisoonat eri puolilla Suomea.

Rataolosuhde Jyväskylän kierroksella

Senioreiden mestaruussarjan sarjatilanne

Olli Pakonen