Mika Oksanen ja Kai Virtanen pelasivat hyvin senioreiden EM-kilpailuiden singlen toisessa erässä, mutta paikka mitalipeleissä jäi harmittavan lähelle. Kolme suomalaismiestä nähdään kuitenkin Masters-finaalissa.

Kai Virtasen lopullinen sijoitus singlessä oli seitsemäs ja Mika Oksasen kahdeksas. Virtanen keilasi kuuteen sarjaansa 1334 pistettä ja Oksanen vain kaksi pistettä vähemmän. Molemmat jäivät alle 30 pisteen päähän neljän parhaan joukosta.

Oksanen aloitti päivänsä mallikkaasti, kun kahteen ensimmäiseen sarjaansa hän keilasi pisteet 235 ja 244, mutta kolmannen sarjan notkahdus 173 maksoi tänään paljon varsinkin, kun hän pystyi tämän jälkeenkin keilaamaan kaksi isoa sarjaa.

– Kolmas sarja oli heikko ja siinä mahtui huonoa tuuriakin mukaan. Ainekset olisi ollut parempaan, mutta ihan tyytyväinen voi olla. Rataolosuhde ja heitto ovat hallussa, joten luottavaisin mielin Mastersiin ja sitä lähdetään voittamaan, Oksanen kommentoi.

Virtanen pelasi hyvän ja tasaisen päivän, kun yksikään kuudesta sarjasta ei jäänyt alle 200 pisteen. Lopussa hän haki vimmatusti paikkaa mitalipeleihin keilaten kahteen viimeiseen sarjaan 236 ja 249, mutta kiri ei aivan riittänyt tänään.

Oksanen, Virtanen sekä singlen ensimmäisessä erässä hyvän tuloksen 1305 keilannut Jarmo Sinilaakso jatkavat tosiaan kaikki Masters-finaaliin.

Virtasen oli lopulta All eventsin yhdeksännellä sijalla, Oksanen 12. sijalla ja Sinilaakso 15. sijalla. Ari Jehkinen jäi Masters-finaalin ulkopuolelle sijoittuen All eventsin 44. sijalle.

Seniorinaiset puolestaan pelaavat singlen huomenna perjantaina. Pia Palviainen ja Tuula Tamminen keilaavat aamun erässä klo 10.00 alkaen. Reija Lundén sekä Jaana Taavitsainen aloittavat kuuden sarjan urakkansa klo 14.30.