Suomen Keilailuliitto ja Rela-hierojat Terveystalo ovat solmineet kaksivuotisen kumppanuussopimuksen, jonka tarkoituksena on tarjota maajoukkuekeilaajille entistä parempi mahdollisuus pitää huolta kehon hyvinvoinnista.

Rela-hierojat Terveystalo on Suomen laajin hierontaan keskittynyt ketju, alansa markkinajohtaja ja sillä on toimipistettä ympäri Suomen.

– Mahtavaa päästä tekemään yhteistyötä maamme huippukeilaajien kanssa. Valtakunnallinen vastaanottoverkostomme auttaa lihashuollon haasteissa niin kotipaikkakunnalla kuin kisareissuillakin. Jatkuvasti laajentuva verkostomme kattaa jo 64 vastaanottoa Suomessa, joilla työllistyy pitkälti yli 250 hieronnan koulutettua ammattilaista, kertoo Rela-hierojat Terveystalon palvelujohtaja Mika Hallikainen.

Yhteistyösopimus SKL:n kanssa tarjoaa maajoukkuekeilaajille Rela-hierojien kanta-asiakasedut. Kanta-asiakkaana urheilijat saavat sopimuskauden aikana yrityksen hieronnat puoleen hintaan normaalihinnasta kanta-asiakkuuden normaalien ehtojen mukaisesti.

– Kaikki hierojamme ovat terveydenhuollon virallisen ammattitutkinnon suorittaneita Koulutettuja hierojia, joilla kuitenkin kaikilla on oma uniikki kädenjälkensä. Hierojiemme luona on siis aina ammattilaisen näpeissä, joiden luokse on helppo tulla. Lähes kaikki vastaanottomme palvelevat arkisin klo 9–21 sekä lauantaisin, Hallikainen sanoo.

Maajoukkuekeilaajat harjoittelevat ja kilpailevat paljon, minkä takia lihashuollon merkitys on erityisen tärkeää.

– Maajoukkuekeilaajille tämä kumppanuussopimus tarjoaa mainion mahdollisuuden huolehtia myös urheilijoille tärkeästä lihashuollosta alennettuun kumppanuushintaan. Lihashuollolla on tärkeä merkitys urheilussa sekä palautumisen että ennaltaehkäisevän toiminnan kannalta. Hienoa, että maajoukkueellemme saadaan tämän sopimuksen myötä laajan verkoston palvelut käyttöön, kommentoi SKL:n toiminnanjohtaja Sami Järvilä.

Rela-hierojat Terveystalon kotisivut 

Rela-hierojat Terveystalon toimipisteet