JAX60-halli Michiganin Jacksonissa oli aivan täynnä yleisöä, kun ratkottiin Jackson Classicin palkintosijoja porraspelissä. Kuten aiemminkin kilpailun loppuvaiheissa radoilla oli tuplahoito, vasemmanpuoleisella radalla oli 44 jalkaa pitkä Billy Hardwick ja oikealla puolella 39 jalkaa pitkä Chameleon. Tuo kelien erilaisuus rataparilla ei juurikaan pelimiehiä haitannut, mutta se kuitenkin osoittautui siksi ratkaisevaksi eroksi loppuottelussa.

Titteliottelussa kohtasi kaksi tämän kauden parasta keilaajaa, ykkössijoitettu Anthony Simonsen ja niukasti alkuvaiheessa kakkoseksi jäänyt EJ Tackett. Kumpikin pelasi molemmat radat reaktiivipalloilla, eri palloilla toki. Simonsen veteli molempia paanoja viitosmerkistä, Tackett oikeanpuoleista nelosesta ja vasenta viitosesta. EJ pommitti pesään ja aloitti sarjansa viidellä kaadolla ennen imuysin paikkoa. Simo teki tuplan, sitten vasemmalla radalla pallo liukui liian pitkälle ja jätti pystyyn pahan 2-4-8-10 reiän, josta ei paikkoa tullut. Triplan avulla 36-pisteen takamatka kaventui hieman, mutta kun myös Tackett jatkoi kaatojonoaan, homma näytti kallistuvat sinne päin. Seitsemänteen ruutuun Simonsenille jäi lyönnistä 7-10 keilat, mutta kymppi kaatui ja hän selvisi paikolla. Mutta jos kaverille ei niitä nurkkia jää, ei paikkopeli riitä. Tackett vei jononsa viimeiseen ylimääräiseen saakka, jossa lähti paikkopallolla kahdeksan keilaa. Sarjalla 277 hän otti jo kauden kolmannen voittonsa viidestä turnauksesta. Simonsenin ongelmat vasemmalla radalla huipentuivat ysiruutuun, jossa pallo suijasi kokonaan ohi ykkösen ja jääneestä viiden keilan himmelistä tuli sarjan toinen tyhjä. Pisteet hänelle olivat lopulta 199.

Tackett kehui voittajahaastattelussa Simonsenia lahjakkaimmaksi tappamistaan keilaajista ja oli erityisen tyytyväinen, että hän pystyi tämän voittamaan. Kiitoksia lähti Motivin palloedustajalle, jonka kanssa oli löytynyt sopiva pallo hoitamaan kinkkinen pitkä hoito vasemmalla radalla.

Välierässä 18 PBA-kisaa voittanut Tackett, kohtasi kahden voiton miehen, Shawn Maldonadon, jolta ensimmäisen sarjan hyvä meininki oli tauon aikana kadonnut tyystin. Hänen kaksi ensimmäistä heittoaan oli paksuja, toisesta jäi kotiportti, jonka hän missasi. Tackett sen sijaan paukutti pesää koko ajan. Ensin neljä kaatoa, sitten kymppipaikko. Uretaanipallolla aloittanut Maldonado vaihtoi reaktiivipalloon molemmilla radoilla ja sai aikaan triplan kuroen umpeen 32 pisteen eron kahdeksanteen ruutuun mennessä, kun Tackettille jäi pari kymppikeilaa lisää paikattaviksi. EJ lopetti viidellä kaadolla sarjakseen 247, kun taas Candyman veti kasiruutuun 4-6 reiän kaikilla mausteilla, oikean ison kirkon. Viiden keilan ryhmästä paikkoheitolla lähti neljä, mutta tyhjä silti. Sarjaksi tuli 190.

Ensimmäisessä ottelussa Maldonado kohtasi 20 turnausta voittaneen Tommy Jonesin. Jones heitti vasemmalla reaktiivia ja oikealla uretaania, Maldonado pelasi molemmat radat uretaanilla. Tuo matsi ei kauaa vanhennut, TJ aloitti vasemmanpuoleisella radalla 2-8-10 reiällä, eikä tietenkään paikannut. Oikealla radalla hänelle jäi paikkaamaton 4-9 reikä. Tuplan jälkeen hänelle jäi jälleen 2-8-10. Maldo puolestaan paukutti, ison tuurinkin auttamana, kaatoja yksitoista peräkkäin. Viimeisellä heitolla pallo jäi vajaaksi ja pystyyn jäivät kasi ja kymppi. Sarjan tulos oli Maldonadolle 298-192.

Ensi viikolla PBA-kiertueella on vuorossa Tournament of Champions Akronissa, Ohiossa. Nimensä mukaan sinne saavat osallistua ainoastaan PBA-turnauksen voittaneet keilaajat. Tämän kauden suomalaisedustajista kisaan kelpaa ainoastaan Osku Palermaa. Santtu Tahvanainen ja Tomas Käyhkö käyttävät väliviikon pieneen lomaan koti-Suomessa.