Santtu Tahvanainen taisteli tiukasti paikasta isojen poikien joukossa ja hän sai selvästi parannettua peliään toiseen kuuteen sarjaan ja pystyi hankkimaan loppupelipaikkaan oikeuttavan viidennen sijan. Toisen kuuden sarjan tulos oli 1369 (keskiarvo 228,2), eikä sekään oikein piisannut isoille pojille. Jason Belmonte teki taas hurjan nousun, hän oli round robinin alkaessa sijalla 12, eli koko joukon viimeisenä. Sieltä hän kipusi loppujen lopuksi neljänneksi ohi Santun yhdeksän pisteen erolla. Sijoitussarjassa ykköspaikalle nousi jälleen EJ Tackett, joka ohitti Jakob Butturffin. Anthony Simonsen voitti Tahvanaisen sijoitussarjassa 249-247, Santun päivän paras sarja, muuten. Tuolla sarjalla ja sen tuomilla bonuspisteillä Simo nousi tasapisteisiin Jakobin kanssa ja nämä kaksi uusivat porraspelin kakkospaikasta. Tuon matsin voitti Simonsen 258-233 ja sai siis kakkosportaan. Kuudenneksi, ensimmäisenä ulkona loppupeleistä, keilasi Chris Via 58 pistettä Tahvanaisen takana.

– No kylhä sitä aattelin, että on niin paljo eteen, että ei hätää, mut kyl se vaan meni vikoihin ruutuihin silti. Mut onhan tää nyt iha käsittämätön fiilis, 3/4 showta ja jos vähä haluaa jossitella, niin ilman kengän hajoamista olisi voinut olla 4/4. Sanoisi et kohtuu hyvät kengät sai tilalle, kun ei oo koskaan missannut telkkaria vielä, Santtu riemuitsi tiukan rupeaman jälkeen.

Tahvanainen on kovassa joukossa, sillä kaikki muut kaverit ovat voittaneet vähintään kahdeksan kilpailua, ja ainakin yhden majorin. Ja Santtu siis jahtaa ensimmäistä voittoaan.

Viisi jäljellä olevaa gladiaattoria harjoittelevat finaalia varten kaksi päivää ja varsinainen rähinä alkaa sunnuntaina klo 19.00 Suomen aikaa ottelulla Jason Belmonte vastaan Santtu Tahvanainen.