St.Michel Bowlersin Teemu Oinonen palasi keilaradoille voitokkaasti. Hän ratkaisi Mikkelin Keilakukossa järjestetyn Kukon Tötteröt -kilpailun yhden sarjan finaalin edukseen keilaamalla kovat tasoituspisteet 288.

Toiseksi kilpailussa sijoittui Varkauden Mainareiden Tomas Käyhkö ja kolmanneksi kaatoi St.Michel Bowlersin Marko Koponen.

Kolmivaiheisen loppukilpailun ensimmäisen neljän sarjan osan paras oli Kouvolan AS:n maajoukkuekeilaaja Niko Oksanen, joka kirjautti hyvät pisteet 870.

Toisessa neljän sarjan osiossa kaadettiin viidestä pudotuspelipaikasta ja radoille astelivat myös alkukilpailun viisi viikkovoittajaa. Hurjakuntoinen Tomas Käyhkö oli tässä vaiheessa ylivoimainen tuloksellaan 930. Jatkoon selvisivät myös Teemu Oinonen (850), Boomin Markku Veijanen (804) sekä St.Michel Bowlersin Marko Koponen (798) ja Väinö Korhonen (794). Muun muassa Niko Oksasen kilpailu päättyi tähän vaiheeseen.

Semifinaalissa Marko Koposen sarja 202 vei hänet finaaliin Käyhköä ja Oinosta vastaan. Veijasen sarja 187 toi neljännen tilan ja Korhonen (183) sijoittui viidenneksi.

Finaalissa Teemu Oinonen hurjasteli sarjansa alkuun kuuden kaadon jonon ja kaatoi puhtaalla 278. Kun vastustajat eivät saaneet kaatomyllyään käyntiin, kilpailu ratkesi nopeasti.

Hieman aiemmin keilatun Mikkelin keilahallin kesäkisan voitti Tomas Käyhkö, joka keilasi loppukilpailun 7 sarjaansa komealla 243 pisteen keskiarvolla.

Ensimmäinen 300 pinnan sarja

Teemu Oinonen oli Keilakukon pelin jälkeen tyytyväinen mies.

– Keilaaminen ei sujunut viime syksynä ja pidin pitkän tauon. Nyt elokuussa keilasin ennen tätä kilpailua vähän ja pelaaminen maistui taas mukavalta. Tauko kannatti.

Tauko tosiaan kannatti, sillä 17 vuotta keilailua hyvällä tasolla harrastanut Teemu Oinonen teki alkukilpailussa ensimmäisen täydellisen 300 pisteen sarjansa..