Teemu Putkisto onnistui tämän vuoden Ballmaster Openissa kolmantena pelaajana täydellisessä sarjassa 14. karsintaerässä. Lisäksi Putkisto oli erän tehokkain keilaaja tuloksella 1398. 

Perjantain toisessa erässä ei nähty hurjastelua tulosten osalta. Ykköseksi keilanneen Putkiston takana tuloksissa olivat Olli-Pekka Pajari (1350) ja Ani Juntunen (1344).  Lisäksi Jarno Marjakangas keilasi kelpotuloksen 1341. Kärkitulokset tässä erässä olivat siis suomalaisten käsialaa ja ulkomaalaispelaajien osalta erä jäi vaisuksi.

Putkisto aloitti oman urakkansa erässä vaisulla 171 pisteen sarjalla, mutta sen jälkeen alkoi tapahtua. Toiseen sarjaan hän keilasi 258 pistettä ja kolmannessa nähtiinkin jo 300 pisteen sarja, joissa aikaisemmin tässä turnauksessa ovat onnistuneet Santtu Tahvanainen ja Tomas Käyhkö.

– Alku oli kankea, mutta sitten alkoi peli rullaamaan paremmin. En ole varma, monesko 300 pisteen sarja tuo oli urallani, mutta noin parikymmentä niitä on itselläni nyt kasassa. Ensimmäisessä sarjassa oli myös hankala ratapari ja toisesta sarjasta eteenpäin radat tuntuivat nopeammilta ja sainkin pallon menemään paremmin läpi. Palloja ei tarvinnut paljoa vaihtaa, vaan keilasin viisi sarjaa samalla ja tuohon viimeiseen otin vähän miedomman pallon käyttöön. Sormi vähän kipeänä, niin sitä lepuutetaan nyt ennen loppukilpailua, Putkisto summasi erän tapahtumia Pertti Tapolan haastattelussa.

Putkiston videohaastattelu kilpailujärjestäjän lähetyksessä

14. karsintaerän kaikki tulokset 

Putkiston riittää tässä kohtaa karsintaa 12. sijaan. Seuraavaksi Talissa keilataan perjantain viimeinen karsintaerä klo 17.30. Muista seurata tapahtumia suorana kilpailujärjestäjän livelähetyksestä!

Ballmaster Openin laskennallinen finaalirajaennuste 14 karsintaerän jälkeen: 

38 parhaan joukkoon 1338

erät 1-8 1335
erät 9-11 1313 
erät 12-14 1324 

Ballmaster Open – livelähetykset

Tulossivulle

Järjestäjän sivuille