Tiiamari Laukkanen ylsi upeaan suoritukseen perjantaina ja keilasi junioreiden EM-kilpailuissa tyttöjen singlen karsinnan toiselle sijalle ja varmisti henkilökohtaisen mitalin. Muut suomalaiset jäivät mitalipelien ulkopuolelle, mutta Peppi Konsteri varmisti itselleen upean saavutuksen, All Event-kultaa. 

Tiiamari Laukkanen kohtaa klo 18.30 alkavassa välierässä Saksan Lea Teschnerin. Laukkasen kuuden sarjan tulos oli karsinassa 1235.  Lisäksi loistava suoritus singlessä nosti Laukkasen viidenneksi All Eventissä.

Iltapäivän erässä Peppi Konsterilla ja Mila Nevalaisella oma pelaaminen ei kulkenut odotetusti. All Event -pisteissä kaksoisjohdossa päivään lähtenyt suomalaiskaksikko oli jo radoilla pinteessä, ja Konsteri tarvitsi viimeiseen sarjaansa onnistumisen, jotta kultamitali varmistuisi.

Konsteri onnistui tiukassa paikassa ja keilasi kuudenteen sarjaansa 224 pistettä, jonka turvin hän voitti All Event -kultaa 19 pisteen erolla Norjan Jenny Mathieseniin. Konsterin 18 sarjan yhteistulos oli 3581 pistettä keskiarvolla 198,9.

Kaikki tulokset: EM-kilpailuiden tulossivu

Seuraavaksi pääsemme jännittämään arvokisadebytantti Tiiamari Laukkasen singlen välierää, joka alkaa klo 18.30 rataparilla 19-20.

Tärkeitä linkkejä, joista voit seurata kilpailun etenemistä:

EM-kilpailuiden tulossivu, josta näkee myös aloitusradat

Kisajärjestäjän livestream

EM-kilpailuiden aikataulu

Rataolosuhde