Tampereen TKK pelasi parasta peliä senioreiden mestaruussarjan neljännellä kierroksella ja nousi sarjajohtaja GB:n kantaan.

TKK pelasi läpi päivän tasaisen hyvää peliä ja voitti seitsemästä ottelustaan kuusi. Ainoa tappio tuli toiseksi viimeisessä ottelussa Helsingin GB:ä vastaan. Tamperelaiset veivät kierroksen nimiinsä 224 pisteen erolla GB:hen ja kavensivat eron sarjakärjessä 69 pisteeseen. GB voitti viisi ottelua seitsemästä ja oli päivän toiseksi paras joukkue. Kolmantena sarjassa on Tapiolan kierroksella niin ikään kolmanneksi keilannut Varkauden Mainarit. Nämä kolme edellä mainittua ja Porin XO näyttävät ratkovan tällä kaudella mitalien kohtalot, sillä he ovat muista joukkueista karussa.

TKK:n Petri Mannonen ei osannut avata mikä teki heistä Tapiolassa parempia kuin muut.

-Saatiin enemmän pisteitä kuin muut, ei siihen mitään erityistä syytä ole, Mannonen viestitti.

Rataolosuhdetta ennakoitiin helpohkoksi, mutta tulostaso jäi ehkä hieman ennakoitua alemmas.

-Aika hidasta oli jo alussa ja loppu myöden tuli melkoinen wet-dry, ”Mane” totesi.

TKK lähtee nöyrästi kahden viikon kuluttua kotikierrokselle Kauppiin.

-Paljon on pelejä jäljellä ja hyvin pitää pelata, jos meinaa pärjätä, hän päätti.

Jatkosarjan suhteen kierros ei tuonut ratkaisua, sillä kuudennesta paikasta viidennellä kierroksella taistelevat edelleen Kokkolan CPS ja Tapiolan Patteri. CPS on ennen viimeistä runkosarjan kierrosta noin 300 pistettä edellä.

Parasta henkilökohtaista peliä neljännellä kierroksella esittivät Mainareiden farmipelaaja Jarmo Sinilaakso 222,0 pisteen keskiarvolla, TKK:n Petri Mannonen 217,0 ja XO:n farmipelaaja Ari Halme 215,4 pisteen keskiarvolla.

Viides kierros pelataan 5.6. Tampereen Kaupissa. Kuusi parasta etenevät tämän jälkeen jatkosarjaan Taliin, joka pelataan joukkueiden toiveista johtuen yksipäiväisenä 19.6. Sijoille 7-8 suuntaavat 20.6. Kauppiin neljän ykkössarjan lohkovoittajan kanssa.