TKK voitti seitsemästä pelistä kuusi ja oli kierroksen joukkue 147 pistettä ennen toiseksi sijoittunutta Patteria. TKK siirtyi mestaruussarjan kärkeen, vain 25 pistettä Tornadosta edellä.

Ensimmäisen kierroksen jälkeen sarjaa johtanut Tornados ei onnistunut Tapiolassa pelatulla kierroksella. Kolmella voitolla joukkue sijoittui kierroksen seitsemänneksi, taakse jäi vain Walki Team.

Tänään neljän pelin jälkeen tauolle mentäessä kierroksen kärkipaikalla oli Porin XO kolmella voitolla. Kolme voittoa oli myös toisena olleella GB:llä ja kolmantena TKK:lla. Tässä vaiheessa Tornados vielä johti sarjaa 169 pisteellä ennen TKK:ta.

Ratkaisu tapahtui päivän viimeisessä pelissä, jossa kärkijoukkueet asettuivat vastakkain. Tasaisessa pelissä ratkaisu nähtiin ankkurien kymppiruudussa. Tornadokselle paikkaamaton reikä. Paikon myötä TKK vei voiton 755-743 ja sen myötä kierroksen joukkueen titteli ja sarjan kärkipaikka matkasivat Tampereelle.

– Olimme matkassa vähän ”varamiesporukalla” kun Mannosen Petri ja Lahden Mika eivät olleet mukana. Keli ei ollut ihan helpoimmasta päästä, parhaan joukkueen keskiarvokin oli juuri ja juuri parissa, tuumaili Jukka-Pekka Lahti.

– Ankkuri hoiti hyvin tänään pari tiukkaa peliä, Petri Keituri kehui vierestä ankkurina pelannutta Jukka-Pekka Lahtea ja jatkoi kertomalla kierroksen sujuneen hyvin ja ruoka oli maistunut.

Ensimmäisen kierroksen jälkeen toisena ollut Ysisata ei onnistunut ja tipahti kokonaistuloksissa viidennelle sijalle. XO nousi kolmanneksi ja Patteri neljänneksi. Erot kärkeen ovat vielä aika maltillisia, vaikka kuuden joukko alkaa erottua. Kuudentena olevalla GB:lla on matkaa kärkeen 497 pistettä. Juvel-Team ja Walki Team alkavat olla jo ulkona kuuden parhaan joukkueen jatkosarjasta.

Kierroksen henkilökohtaisissa tuloksissa korkeimmalla sijalla oli neljä sarjaa pelannut Patterin Markku Petäjämaa keskiarvolla 213,25. Toisena Juvel-Teamin Heikki Haapanen 212,57 ja kolmantena XO:n Ari Halme. Kausitilaston kärkisija on TKK:n Timo Rytkösen hallussa, ka 215,64.

Seuraava kierros keilataan Porissa 25.11.2023.