Boom-seuran Tommi Oinonen nappasi komean keilavoiton Mikkelin Keilakukon kesäkisassa.

Kesän kestäneen St.Michel Bowlersin järjestämän kilpailun finaalissa Tommi Oinosen kuuden sarjan tulos 1333 oli omalla sataluvullaan. Tommi Oinonen vasuroi finaali-illan ensimmäiseen sarjaansa komeat pisteet 267 ja nuori keilaaja piti johtoasemansa helposti kisan loppuun saakka.

Toiseksi sijoittui voittajan veli Boomin Teemu Oinonen, joka ohitti hyvällä kirisarjallaan (225) kolmanneksi sijoittuneen seuratoverinsa Antti Peltolan. Teemu Oinosen pisteet olivat 1280 ja Antti Peltolan 1241.

Sudenkorento-kilpailun tulostaso ei noussut kovinkaan korkeaksi, mikä on tavallista kauden alkukisoissa. Neljänneksi keilasi Savonian Juha Kaksonen (1234) ja viidenneksi BC-liikeen Veijo Arponen (1218). Voittajakaksikon isä Jaakko Oinonen (Boom) sijoittui kuudenneksi (1163), St.Michel Bowlersin Kaija Väisänen oli seitsemäs (1150), Boomin Mari Nykänen (1145) oli kahdeksas, St.Michel Bowlersin Aki Pöntinen (1141) oli yhdeksäs ja 10.tilan nappasi Boomin Jari Aikioniemi (1132).

Kuva: Riitta Niemi

Teksti: Markku Lahikainen