Uusille harrastajille suunniteltu Uuden keilaajan etukortti otetaan käyttöön tulevan kauden alusta eli 1. heinäkuuta alkaen. Keilahallien ei tarvitse välittömästi ilmoittautua mukaan, mutta SKL järjestää halliyrittäjille korttien myyntiin ja hallintaan liittyviä koulutuksia, joista ensimmäinen järjestetään kesäkuun lopussa.

Suomen Keilailuliiton hallitus on yhdessä etukorttityöryhmän kanssa työstänyt kevään aikana mallin uusien keilaajien saamiseksi keilailuharrastuksen pariin uudella houkuttelevalla tavalla.

Uusille keilaajille suunniteltu Uuden keilaajan etukortti tarjoaa uusille innokkaille harrastajille aikaisempaa parempia etuja. Uusi etukortti toimitetaan harrastajalle sähköpostitse ja on käyttövalmis välittömästi ostohetkestä alkaen.

SKL toivoo mahdollisimman monen keilahallin lähtevän tarjoamaan Uuden keilaajan etukorttia asiakkailleen.

Välittömästi ei tarvitse ilmoittautua, mutta SKL tulee tarjoamaan ryhmittäin keilahalliyrittäjille koulutusta, jotta etukorttien myyminen ja hallinnointi sujuu mutkitta. Koulutukset järjestetään halleille ilmoittautumisjärjestyksessä ja ensimmäiset koulutukset järjestetään kesäkuun lopussa.

Ensimmäinen koulutus keilahalleille järjestetään etäkoulutuksena tiistaina 30. kesäkuuta klo 12.00 ja koulutukseen kutsutaan kaikki siihen mennessä ilmoittautuneet hallien edustajat.

Pyydämme ensimmäiseen etäkoulutukseen osallistuvia ilmoittautumaan mukaan 28. kesäkuuta mennessä. SKL lähettää  kaikille keilahalleille ilmoittautumislomakkeen, ja kyseisen lomakkeen voit täyttää myös linkistä alapuolelta:

Ilmoittautumislomake

Tarkempaa tietoa uuden keilaajan etukortista voit lukea tuoreimman Keilaaja-lehden artikkelista, joka on luettavissa myös tästä linkistä:

Tarkempaa tietoa etukortista