Ensimmäisellä viikolla Talin Keilahalliin saapui yhteensä 191 keilaajaa ympäri Suomea. Osa veteraaneista oli yhdistänyt reissuunsa Senioreiden SM-kilpailut Riihimäellä ja osa veteraanien tai senioreiden valtakunnansarjapelit.

Miesten kärjessä on tässä vaiheessa vuoden 2016 pronssimitalisti Kauno Mäkelä Tampereen TKK seurasta tuloksella 1419. Hänen johdollaan TKK johtaa myös miesten parikisaa (2793) ja joukkuekisaa (5063).

Naisissa johtopaikkaa pitää kolminkertainen veteraanien Suomen Mestari Helsingin Ailecia edustava Hannele Uotila tuloksella 1182. Naisten parikisassa kärkipaikalla on Kouvolan Pinfans joukkueella Kirsti Kiri-Linden ja Sari Turkia (2208).

Asko Koskelan laskelmat ennustavat finaalirajan olevan miehissä 1341, jolloin Varkauden Mainareiden Ari Jehkinen olisi viimeinen finalisti. Naisten rajaksi ennustus antaa 1170.

Ensi viikolle on ilmoittautunut 291 keilaajaa mutta tilaa on vielä useassa lähdössä. Myös täysiin lähtöihin on mahdollista kysyä mahdollisia lisäpaikkoja lähestymällä kilpailunjohtajaa sähköpostilla.

Yhteensä tämän hetken osallistujamäärä näyttää nousevan yli 1100 kilpailijaan.

Veteraanien SM-sivulle

Jukka Savolainen