Veljmiesten Esa Nykänen voitti Kuopion Keilakukon Syyskisan. Nykänen kaatoi kuuteen sarjaan 1328 pistettä ja hän kukisti kovan kilpakumppaninsa Tiimin Timo EJ Mikkosen 19 pisteellä.

Esa Nykänen aloitti loppukilpailun hyvillä sarjoilla 249 ja 224 mutta johti kahden sarjan jälkeen niin ikään tehoilla startannutta Timo EJ Mikkosta vain 10 pistettä. Kolmannessa sarjassa Mikkonen nousi Nykäsen kanssa tasapisteisiin ja neljännessä sarjassa jo 34 pinnaa edelle. Ero kaventui viidennessä sarjassa ja viimeisessä sarjassa Nykänen ratkaisi kisan edukseen.

Veljmiesten Sami Päiväniemi heräsi kahden sarjan jälkeen ja takoi neljä viimeistä sarjaansa kauniilla yli 230 pisteen sarjakeskiarvolla. Lopputulos 1283 oikeutti kolmanteen sijaan 11 pinnaa seuratoveri Larri Lamminpäätä paremmalla tuloksella.

Seuraaviksi sijoittuivat Rojjaasin Risto Pitkänen ja Matti Jääskeläinen. Nousun Hannu Miettinen oli kisassa seitsemäs.