Suomen Keilailuliitto hakee uudistettuun aluevalmennusmalliin aluevalmentajia. Haku on käynnissä nyt ja kestää 13.5.2022 klo 22.00 asti. Hakijalta toivotaan vähintään suoritettua ohjaajakurssia.

Hae tästä aluevalmentajaksi!

Suomen Keilailuliitto käynnistää ensi kaudesta alkaen aluevalmennustoimintaa Nuoriso- ja koulutusvaliokunnan toimesta uudella aluevalmennusmallilla. Nyt etsitään innokkaita aluevalmentajia – yhteensä kahdeksalle eri alueelle!

Uudistetulla toiminnalla toivotaan kehitystä erityisesti nuorten keilailuharrastustoimintaan ja nostamaan sekä nuorten ja juniorien jäsenmääriä että valmentajakoulutuksiin hakeutuvien määrää. Toiminta keskittyy alkuvaiheessa pelkästään juniori- ja nuorisotoimintaan.

Sinustako innokas aluevalmentaja? Hae mukaan koulutuksesta riippumatta!

Aluevalmentajan tehtävänä on muodostaa aluevalmennusryhmä omalle alueelleen, johon kuuluu 8-10 nuorta (U23). Aluevalmennusryhmäläiset eivät voi kuulua jo esim. Tulevaisuuden ryhmään tai maajoukkueryhmiin (ml. seurantaryhmä), vaan ryhmäläisiä etsitään ensisijaisesti mm. alueen keilakouluista muiden alueen valmentajien yhteistyöllä.

Kauden aikana aluevalmentaja organisoi ryhmälleen kaksi leiripäivää, joihin kerrotaan suuntaa antavat raamit SKL:n tukiryhmän toimesta. Lisäksi aluevalmentajan yhteystiedot laitetaan SKL:n nettisivuille ja hänen toivotaan olevan avoin yhteyshenkilö alueen nuorten keilailun harrastamista koskevissa kysymyksissä. Leiripäivien järjestemisestä maksetaan pieni korvaus sekä matkoista aiheutuvat kilometrikorvaukset.

Mikäli koet olevasi avoin, yhteistyökykyinen, vastuuntuntoinen sekä nuoriso- ja keilailuvalmennustoiminnasta kiinnostunut henkilö, olet juuri se tyyppi, jota etsimme! Avuksesi tehtävään saat muiden aluevalmentajien lisäksi SKL:n aluevalmennukseen keskittyvän tukitiimin, johon kuuluvat koulutuskoordinaattori Heli Turja sekä Nuoriso- ja koulutusvaliokunnan jäsen Simo Uosukainen. Aluevalmentajaksi valitsemisen kynnysehtona on suoritettu keilailun ohjaajakoulutus. Mikäli kuitenkin koet innokkuutta tehtävään, mutta kurssi sinulta vielä puuttuu, järjestetään sen toteutus tarvittaessa sinulle henkilökohtaisesti ennen tehtävän alkamista!

Kaikki aluevalmentajiksi hakevat haastatellaan lyhyesti SKL:n tukitiimin toimesta. Tehtävään hyväksyttyjä pyydetään toimittamaan rikosrekisteri SKL:n toiminnanjohtaja Sami Järvilän nähtäville vastuullisen juniori- ja nuorisotoiminnan nimissä. Hakemukseen liittyviä tietoja ei säilötä valmentajavalintojen jälkeen, eikä niitä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen tai jaeta SKL:n ulkopuolisille henkilöille.

Uudistettu aluevalmennustoiminta pyritään käynnistämään heinä-elokuussa 2022. Haku on käynnissä 13.5.2022 klo 22.00 asti. Hakea voit tämän linkin lisäksi myös Nuorisotoiminta-valikon alta. Uudet aluejaot jäsenliitoittain löydät hakemuslomakkeen lopusta.

Tarkempi aluevalmennustoiminta-esite

Tarkemmat tiedustelut:
Simo Uosukainen, simo.uosukainen(at)gmail.com
Heli Turja, heli.turja(at)keilailu.fi