Brunswick Ballmaster Open jatkui lauantaina 40 keilaajan voimin. Erävoittoon keilasi Tapiolan Patterin Ari Hilokoski tuloksella 1335.

Kert Truus aloitti pelin kovaa ja hänellä oli kasassa neljään sarjaan 941 pistettä. Truus ajautui lopussa suuriin ongelmiin ja Ari Hilokoski sekä Valtter Verronen menivät virolaisen ohi. Seniori-ikäinen Hilokoski pelasi nousujohteisesti ja 255 sarjan lopetuksella hän otti erävoiton pistein 1335. Verrosen lopputulos oli 1330. Truus jäi tulokseen 1309.

Hilokosken sijoitus on tällä hetkellä karsinnassa 15:s ja Verrosen 17:s.

Erässä jaettiin kolmelle parhaalle naiselle erikoispalkinnot. Paras nainen oli Jaana Rapeli tuloksella 1263. Hän oli paras myös eilen alle 200 keskiarvon pelaajien erikoiserässä. Jaanalle palkinnoksi naisten erästä keilapallo. Rapelista pisteen jäi Piritta Maja ja hän sai palkinnoksi Ballmaster Open uusintalahjakortin. Sanna Pasanen oli kolmanneksi paras nainen pistein 1252 ja hänelle palkinnoksi Ballmaster Open desperado-lahjakortti.

Vuoden 1977 Ballmaster -voittaja Leo Hilokosken poika Ari oli tyytyväinen esitykseensä:

-Tuli hyvin tilaa keskelle ja pallonvauhti ja pyörintä kun oli kohdillaan, niin alkoi tulosta tulla puolivälin jälkeen, hän kommentoi.

Hilokoski pelaa heti perään seniorierässä klo 15:00.

-Pelaan heti perään. Tuntui hyvältä, niin kannattaa pelata mielestäni heti perään, Ari kertoi.

Ari Hilokoski keilasi seitsemännen erän parhaan tuloksen.

Laskennallinen finaalirajaennuste on tällä hetkellä 1339 ja eristä 1-8 ennuste on 1330.

Turnaus jatkuu klo 15:00 kahdeksannella erällä. Siinä on erikoispalkinnot seniorikeilaajille (yli 50v).

Tulossivulle

Järjestäjän sivulle

Olli Pakonen