Vielä lauantai-iltana keilattiin Ballmaster Openin toisen päivän kolmas karsintaerä.

Radoilla nähtiin runsaasti kotimaisia huippukeilaajia, mutta iltaerä ei tarjonnut isoja tuloksia. Hyviä tuloksia toki nähtiin useita, muttei niitä, joilla tässä kohti varmistettaisiin paikka finaalivaiheessa.

Lähimpänä isoa onnistumista oli Veli-Matti Tissarinen, joka oli iltaerän paras keilaaja, mutta tulos 1379 ei näillä näkymin riitä finaalivaiheeseen karsinnan jälkeen. Näin lähelle finaalipaikkaa jääminen oli tietysti iso pettymys varsinkin, kun kyseessä oli Tissarisen viimeinen karsintaerä tässä turnauksessa.

Päätään illan paras keilaaja ei kuitenkaan laittanut pensaaseen.

– Olen kuitenkin tyytyväinen tähän, kun suurin piirtein kaiken tein, mitä kädestä irtosi. Eilen opeteltiin ja tänään sitten pelikavereidenkin ansiosta tuli enemmän oikeita ratkaisuita ja löytyi oikeat pallot oikeaan aikaan. Etukäteen olin miettinyt, että kolmannessa sarjassa vaihdan palloa, enkä vaihtanut. Kuusi ruutua heitin vielä himmeämmillä välineillä ja niiden toiminta loppui kuin seinään. Tyhmyys maksoi tänään pisteitä, Tissarinen summasi urakkaansa erän jälkeen.

Toinen lähelle finaalitulosta keilannut tässä erässä oli Joonas Jähi, jolla oli viiden sarjan jälkeen 1169 pistettä. Hän keilasi neljänteen sarjaansa pisteet 279 ja heti perään viidenteen sarjaan 266, mutta viimeisen sarjan tulos 197 jätti hänet 1366 pisteeseen.

Kaikki iltaerän tulokset tästä linkistä.

Näin ollen avauspäivän parhaat tulokset jatkavat kärjessä ja kahden päivän jälkeen parhaat tulokset ovat:

  1. Juhani Tonteri 1392
  2. Jarno Lahti 1391
  3. Jarno Marjakangas 1390
  4. Carl Eklund (SWE) 1385
  5. Veli-Matti Tissarinen 1379
  6. Joonas Jähi 1366

Ballmaster Open jatkuu välittömästi sunnuntaina klo 10.00 senioreiden erällä ja klo 14.00 on vuorossa naisten erä.

Kilpailujärjestäjän sivu