Bryanna Coté nousi kahdeksalla viimeisessä sarjalla PWBA Tour Championshipin kärkipaikalla. Hänen keskiarvonsa viimeisessä blokissa oli yli 243 ja voittoja tuli kuudessa ottelussa. Kakkosena porraspeliin lähtee vasuri Shannon Pluhowsky, joka oli jenkkien maajoukkueen vakiokasvo lähes parikymmentä vuotta sitten. Hän jäi kärkipaikasta 69 pistettä. Kolmannelta portaalta lähtee Latvian Diana Zavjalova, joka putosi viimeisessä blokissa pari sijaa yli 200 pistettä Cotésta. Neljänneksi nousi todella huimalla kirillä Stephanie Zavala. Hän oli 16 sarjan jälkeen vasta 20. sijalla, 338 pistettä jatkopaikasta, mutta keilasi todella hienon viimeisen blokin, 2013 (keskiarvo 251,7). Kun voittoja tuli seitsemän, avitti se hänet mukaan porraspeliin. Varmistus tuli sijoitussarjassa, jossa kaatui Puolan Daria Pajak 217-205. Pajak jäi kuudenneksi ja hänen edellään viimeisenä voittokamppailuun lähtee Tour Championshipin hallitseva mestari Shannon O’Keefe.

O’Keefe on myös hallitseva Vuoden Keilaaja ja hän on loppuviisikosta parhaassa asemassa viemään tittelin myös tänä vuonna. Porraspelit alkavat puolilta öin Suomen aikaa sunnuntaina. Voittopotti on 50 000 dollaria, eikä sata, kuten virheellisesti aiemmin kerroin. Kiitos Ellu korjauksesta.

PWBA:n Fall Classic Seriesin sivuille