Darren Tang voitti uransa ensimmäisen PBA-tittelin kaatamalla Kyle Troupin Bowlerstore.com Classicin loppuottelussa selvin numeroin 254-174. Tang oli johtanut kilpailua karsinnan puolivälistä alkaen koko ajan ja hoiti homman kotiin viimeisessä sarjassa.

Finaalisarjassa molemmat keilaajat pelasivat 41 jalkaa pitkää Bear-hoitoa viitosmerkin tienovilta. Perinteistä yhden käden tekniikka käyttänyt Tang vieritti uretaanipalloa, kun taas kahden käden tekniikkana luottavalla Troupilla oli kädessään reaktiivipallo.

Sarja alkoi vahvasti 28-vuotiaan Tangin tahtiin. Hän teki kolme komeaa kaatoa, Troup teki kaksi paikkoa ja neljänteen ruutuun 7-10 reiän. Kahden paikon jälkeen Tang pötkötti viisi kaatoa lisää ja homma oli siinä. Troup haki tehoja pallonvaihdosta, mutta ei päässyt missään vaiheessa peliin sisään ja voitto ratkesi käytännössä jo seitsemännessä ruudussa. Tang on keikkunut PBA-turnausten kärkipäässä jo muutaman vuoden, mutta täysosumaa hän joutui odottamaan tähän päivään saakka. Voittotunnelman lisäksi käteen jäi kymppitonnin ykköspalkinto.

Edellisessä sarjassa Troup kaatoi suurinumeroisesti toisen kaksikätisen, Anthony Simonsenin, 222-164. Simo oli aika lailla hukassa pelipaikan kanssa, hän aloitti ykkösmerkistä, siirtyi sitten kolmoseen ja jopa viitoseen, kunnes palasi reunaan. Mikään ei auttanut. Troup teki triplan ja kaksi tuplaa, joiden avulla hän hoiti sarjan kotiin.

Ensimmäisessä sarjassa Simonsen hoiteli helposti Shawn Maldonadon 243-191. Simo aloitti hyvännäköisestä osumasta jääneellä 4-9 reiällä, tyhjä tietysti. Sitten hän paukutti seitsemän kaatoa jonoon ja homma oli sitä myöten selvä. Maldonado oli kaiken aikaa aika hukassa, ehkä paras puhti oli mennyt edellisen osion viimeiseen sarjaan, jossa taisteltiin paikoista porraspeliin. Shawn teki tuon sarjan alkuun kaksi tyhjää ja neljällä kadolla, kaksi ylipuolelta, pelannut Nicholas Pate oli jo mennyt ohi. Loppuun Maldonado teki kuitenkin viisi kaatoa peräkkäin ja Pate lopetti sarjansa kahteen tyhjään. Näin Shawn otti porraspelipaikan 16 pisteen erolla.

PBA:n kesäkiertueen viimeinen kilpailu, Chesapeake Open, keilataan viikon kuluttua.