Miesten SM-kilpailuiden ensimmäinen karsintaviikko on nyt pelattu Porissa. Avausviikon jälkeen A-tason kärkipaikalla on Alfa BC:n Kari Murtomäki tuloksella 1635. B-tason kärkipaikalla on porilaisen RC:n Pertti Järvinen tuloksella 1618.

Miesten SM-kilpailut saatiin käyntiin Porissa tiistaina 5. huhtikuuta. Kisojen avausheiton suoritti Naisten Superpesiksen hallitseva Suomen mestari Pesäkarhut. SM-kilpailuiden ensimmäinen erä oli kutsuerä, jossa oli osallistujia Satakunnan eri keilailuliittojen alaisista seuroista.

Karsintaa on nyt takana viikko ja A-tason kärkipaikalla on Alfa BC:n Kari Murtomäki tuloksella 1635. B-sarjan kärkipaikalla on porilaisen RC:n Pertti Järvinen tuloksella 1618.

Parikilpailun johdossa on RC:n kaksikko Järvinen ja Pentti Laine tuloksella 3197. Joukkuekilpailun kärkipaikkaa pitää hallussaan myöskin RC tuloksella 6082 (Järvinen, Laine, Kalevi Estola ja Vesa Viitala).

B-tason kärjessä on Pertti Järvinen (vas.) tuloksella 1618. Alfa BC:n Kari Murtomäki (oik.) on A-tason johdossa (1635).

 

Veijareiden Ari Jussila palkittiin 30. SM-osallistumisen johdosta.

Ilmoittautuneita on tällä hetkellä yhteensä 510. Vapaita aikoja löytyy vielä runsaasti, joten tervetuloa keilaamaan Poriin!

Tulokset

Kilpailuerät ja ilmoittautuminen

 

Teksti: Markus Viljanen
Kuvat: Ilkka Nenonen