Suomen Keilailuliiton ja Turun Keilailuliiton luottamustehtävissä pitkään toiminut Erkki Jääskeläinen on kuollut 76-vuoden iässä.

Koronaviruksen venyttämä kilpailukausi oli juuri ja juuri päättynyt, kun kuulimme suru-uutisen, Erkki Jääskeläinen on kuollut 76 vuoden ikäisenä.
Varatuomari Erkki Jääskeläinen muutti Kouvolasta Turkuun verojohtajaksi 1980 luvun alussa.
Jääskeläinen toimi keilailun luottamustehtävissä pitkään. Hän oli SKL:n liittohallituksen varapuheenjohtajana vuodesta 1989 alkaen useaan otteeseen, yhteensä 12 vuoden ajan.
SKL :n liittovaltuuston puheenjohtajana hän toimi 2010 – 2016.
Turun keilailuliiton puheenjohtajana Erkki oli kaksi vuosikymmentä, vuodesta 1990 vuoteen 2010.
Erkki Jääskeläinen puolusti aina tavallista rivikeilaajaa, mutta ymmärsi hyvin myös maajoukkuetoimintaa.
SKL:n hallitus sai vuosikymmenten aikana lakimies Erkiltä hyvää tukea ja ohjeita järjestötoiminnan monenlaisissa kiemuroissa. Erkki avusti pyyteettömästi myös lukuisia keilakavereita oikeusasioissa. Keilailun lisäksi Erkki oli myös intohimoinen golffari.
Aina iloinen ja avulias Erkki oli loistava seuramies, jonka ympärillä ei tullut suru puseroon. Hän oli myös innostunut tietokilpailija, pelimatkat menivät mukavasti visaillessa. Laajan tietomäärän lisäksi Erkki omasi ehtymättömän juttuvaraston, jonka aiheet olivat aina ja ehdottomasti mukavia ja hyväntuulisia. Mauttomuuksiin hän ei sortunut koskaan.
Erkki Jääskeläinen jos kuka oli värikäs hahmo niin siviilielämässään kuin keilailumaailmassakin.  Hänen kaltaisiaan ei nykymaailma kaikessa harmaudessaan enää tuota. Suomalainen keilailuperhe hiljentyy kunnioittamaan Erkki Jääskeläisen muistoa, yksi suurista persoonista ja värikkäistä vastuunkantajista on poissa.
SKL ottaa osaa omaisten suruun Erkin poismenon johdosta.

Raimo Palokoski SKL vpj