PWBA Greater Nashville Openin on voittanut Englannin Verity Crawley. Lauantaina pelattu loppuottelu oli Crawleylle revanssi hyvää ystäväänsä Daria Pajakia vastaan. Pajak vei ystävysten välisen loppuottelun vuonna 2017 PWBA Greater Detroit Openissa, mutta nyt oli Crawleyn vuoro voittaa. Voitto on Crawleyn ensimmäinen kiertueella. Kolmanneksi keilasi Shannon O’Keefe ja neljänneksi Birgit Noreiks, joten pudotuspeleissä eurooppalaisia oli kolme.

Loppuottelu oli selvästi Crawleyn heiniä, sillä Pajak ei löytänyt peliään ollenkaan. Crawley aloitti kolmella kaadolla, paikkasi kerran ja teki perään kaksi kaatoa ja taas paikon ja vielä kaksi kaatoa. Pajak aloitti kaadolla, mutta hapuili sen jälkeen pahasti kahdella paikolla, reiällä, paikolla ja keilan missillä. Seitsemänteen ja kahdeksanteen hän teki kaadot, mutta sen jälkeen enää ei. Pajakin sarjaksi 168 ja Crawleyn sarjaksi 245 kymppiruudun kaadolla ja paikolla.

Semifinaalissa Crawelyn vastustaja oli Shannon O’Keefe. Ottelu alkoi Crawleyn komennossa tämän neljän kaadon jonolla, kun O’Keefellä oli suuria vaikeuksia saada pallo pysymään taskun puolella. O’Keefe aloitti kolmella paikolla, jätti ison reiän ja teki kaksi kaatoa. Sitten hän paikkasi kerran ja teki neljän kaadon jonon ja yhdeksän pois sarjan loppuun. Crawley paikkasi kerran neljän kaadon jononsa jälkeen, ja sen perään teki vielä kolme kaatoa. Yhdeksänteen ruutuun Crawley jätti 2-4-10 -reiän ja hän tarvitsi vähintään 9 keilaa kymppiruudussa voittaakseen. Hän teki kaksi kaatoa ja sarjaksi 241 O’Keefen 220:tä vastaan.

Ensimmäisessä ottelussa Verity sai vastaansa Birgit Noreiksin. Tämä matsi olisi ollut tasaisempi, ellei Noreiksille olisi jäänyt neljänteen ruutuun 7-10 reikää. Crawley aloitti viiden kaadon jonolla, teki paikon, kaksi kaatoa ja paikon yhdeksänteen ruutuun. Noreiks aloitti paikolla ja tuplalla ja reiän jälkeen teki kolme kaatoa ja sen jälkeen kaksi paikkoa. Hän teki kaadon kymppiruudun ensimmäiseen ja paikkasi kymppikeilan sarjan päätteeksi, mutta matsi oli jo selvä ja Crawley sen voitti 246-214.

Pajakin, Crawleyn ja Noreiksin lisäksi 12 parhaan joukossa oli hyvän turnauksen keilannut Maria Bulanova, joka jopa johti kilpailua 12 sarjan jälkeen. Hän sijoittui lopullisissa tuloksissa kahdeksanneksi, joka on hänen paras sijoituksensa kiertueella. Kilpailu neljän parhaan joukkoon pääsystä oli todella tiukka, sillä Bulanova jäi neljännestä sijasta vain 20 pistettä ja kaikki kahdeksan parasta olivat vain 55 pisteen sisällä.

Dasha Kovalova oli kilpailussa 15:s ja vain 15 pistettä 12 parhaan joukossa. Diana Zavjalova jäi sijalle 39 ja hänkin vain 27 pistettä 32 parhaan joukosta. PWBA-kiertueella keilataan vielä tällä viikolla Louisville Open ja sen jälkeen kiertue jää reilun kuukauden tauolle.