Kauden kuudes ja samalla viimeinen Junnu Tour -osakilpailu pelataan Heinolassa 22.-23.5.2021. Viimeisessä
osakilpailussa jaetaan pisteet puolitoista kertaisina pyöristettynä tasalukuun.

SKL muistuttaa, että tulevana viikonloppuna Heinolassa pelattavaan Junnu Tourin osakilpailuun ei oteta yleisöä katsomoihin.

Aluehallintoviraston linjauksen mukaan esimerkiksi leviämisalueella ei yli kuuden hengen yleisötapahtumia saa olla, joten myöskään yleisöä ei hallin katsomoihin päästetä.

Keilahallin ravintola voi kuitenkin edelleen ottaa asiakkaita pöytiinsä istumaan voimassa olevien rajoitusten mukaisesti.

Järjestäjien ja valvojien tulee valvoa, että vähintään kahden metrin turvaetäisyyksiä noudatetaan.  Keilahallissa on maskin käyttövelvollisuus, muualla kuin pelialuella.

Lisäksi huolehditaan, että paikalle tullaan terveenä ilman oireita.

Karsintaeriä pelataan yhteensä viisi, joista kolme ensimmäistä ovat vuorossa lauantaina 22.5. kello 12:00, 14:30 ja 17:00. Sunnuntaina 23.5. pelataan vielä kaksi erää kello 9:00 ja 11:30. Jokaisessa karsintaerässä on 16 paikkaa. Loppukilpailu on ohjelmassa sunnuntaina viimeisen karsintaerän jälkeen noin kello 14.30 alkaen.

Osakilpailussa keilataan 6 sarjaa amerikkalaisella pelitavalla, joista kolme samalla rataparilla. Tämän jälkeen pelataan poikien ja tyttöjen erilliset loppukilpailut. Loppukilpailuun pääsee tasoituksellisella tuloksella 16 parasta poikaa ja 8 parasta tyttöä.

Loppukilpailussa keilataan 4 sarjaa amerikkalaisittain, jonka jälkeen 4 parasta poikaa ja 4 parasta tyttöä pelaavat pudotuspelit.

Ennakkoilmoittautuminen osakilpailuun on päättynyt. Varaustilanne on nähtävillä Heinolan keilahallin varauskalenterissa. Jälki-ilmoittautuminen mahdollista varauskalenterin kautta tai puh. 03 715 2524.

Junnu Tour -osakilpailun osanottomaksu on 27 euroa. Samanaikaisesti Heinolassa on käynnissä erikoiskilpailu, johon voi osallistua lisämaksulla.

Rataolosuhde

Kiertueen pistetilanteet 5/6 osakilpailun jälkeen.

 

Jani Koivukangas