Suomen Keilailuliitto järjestää tulevana helatorstaina tapahtuman, joka on varmasti ikimuistoinen erityisesti juniorikeilaajan silmissä. Kyseessä on ensimmäistä kertaa historiassa organisoitava Idols & Future stars -kilpailu, jossa aloitteleville keilaajille annetaan mahdollisuus haastaa heidän omat idolinsa parikilpailuun, pelaamaan heidän kanssaan nauttien innostavasta tunnelmasta.
Olemme sopineet valmiiksi, että  Suomen Keilailuliiton nuorten ja aikuisten  maajoukkueryhmät osallistuvat tapahtumaan haastettavina idoleina. Maajoukkuelaiset saattavat kysellä halleilla nuoria tai Sinä voit kysäistä jo idolisi pariksesi kilpailuun. Idolina voi olla myös valmentajasi, vanhempasi tai kenet haluatkin mukaan.
Tällä hetkellä vielä vapaana olevat maajoukkuekeilaajat, jotka ovat valmiina haastettaviksi: Pinja Laukkanen, Nanna Salakka, Jenna Nissi, Roosa Pusa, Reetta Neuvonen, Jesse Ahokas, Lenni Juutilainen, Roni Leskinen, Luukas Väänänen, Patrik Päiviö, Rami Mukkula, Onni Riikonen, Max Räsänen, Simon Tissarinen, Jani Soukka, Simo Uosukainen, Marjaana Hytönen, Essi Pakarinen, Juho Rissanen, Kimmo Lehtonen, Osku Palermaa, Santtu Tahvanainen ja Jarno Lahti.
Parikilpailu keilataan hallissa menevän erikoiskilpailun osana ja jokainen osallistuu yksilönä erikoiskilpailuun maksaen oman kilpailumaksunsa. Alkukilpailusta pääsee jatkoon 16 paria, jotka keilaavat seuraavan sarjan bakerina ja siitä edelleen pääsee 8 parasta paria jatkoon. Näin jatkamme, että tämän vuoden Idols & Future Stars – pari löydetään. Finaalit keilataan samana päivänä. Osallistuneita palkitaan erilaisin tuotepalkinnoin.
Päivän ajan kilpailueriä ja loppukilpailua striimataan Suomen Keilailuliiton YouTube-tilillä ja tuloksia jaetaan Suomen Keilailuliiton omilla somealustoilla (Facebook ja Instagram) sekä Keilailu Suomen Instagram-tilillä.
Alkukilpailuun pääsee 44 paria osallistumaan ja parit otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ensin täytämme päivän ensimmäisen alkukilpailuerän. Tämän erän täyttyessä avaamme ilmoittautumisen seuraavaan erään. Tarkista ilmoittautumisen yhteydessä raporttilistalta, että idolia ei ole ehditty jo varaamaan (järjestelmä ei valitettavasti tunne päällekkäistä varausta automaattisesti).
Ilmoittautumislinkki:
Tiedot, että keitä pareja on ilmoittautunut:
Tavataan Kaupissa ja tehdään yhdessä päivästä ikimuistoinen mukava keilailutapahtumapäivä!
Nuoriso- ja koulutusvaliokunnan puolesta Teija Laukkanen