Helatorstain tapahtumapäivä Kaupin keilahallissa tuo yhteen mukavasti aloittavia keilaajia, tulevaisuuden ryhmäläisiä ja maajoukkuekeilaajiamme. Nuorimmat osallistujat parikilpailussa ovat alle kouluikäisiä – tätä olemme tavoitelleet päivää suunnitellessamme.

Ensimmäinen kilpailuerä klo 11.00 on täynnä ja klo 14.00 erä lähes täynnä. Hallilta voi kysyä vielä osallistumisen mahdollisuutta ja mahdollista idoliakin.

Finaaliin pääsee 16 parasta paria (yhteenlaskettu tulos tasoituksineen) ja finaali pääsee alkamaan noin klo 16.15. Finaalin ensimmäisessä vaiheessa pelataa 1 sarja baker-pelitavalla toista paria vastaan ja voittajapari etenee seuraavaan vaiheeseen. Toisessa vaiheessa 8 parasta paria pelaa 1 sarjan bakerina ja viimeisessä vaiheessa 4 paria pelaa 2 sarjaa. Viimeisen vaiheen kahden sarjan yhteistulos määrää parien järjestyksen.

Finaalien jälkeen on palkintojen jako ja tuotepalkintoja olemme saaneet mukavasti. Kaikki finaaliin päässeet saavat tuotepalkinnon sekä aloitteleville keilaajille on kohdennettu palkintoja. Finaalin loputtua arvomme myös Kuortaneen urheiluopiston lahjakortin Future Starsien kesken.

Mukavaa keilailupäivää tämän historian ensimmäisen tapahtumapäivän muodossa – huumorilla ja hymyssä suin – kuitenkin paljon kaatoja toivoen jokaiselle!

Nuoriso- ja koulutusvaliokunnan puolesta Teija Laukkanen