Keila- ja Liikuntakeskus Liikkeellä pelattiin Iisalmi Senior Open -finaali 26.1.2020. Kilpailu oli osa Nord Senior tour -kiertuetta.

Alkukilpailuun osallistui 103 eri heittäjää ympäri Suomea. Finaaliin pääsi alkukilpailun 15 parasta ja paras nainen listan ulkopuolelta.

Finaalissa pelattiin kahdeksan sarjaa, jonka jälkeen pelattiin neljän parhaan pudotuspelit

Janne Heikkiläinen aloitti finaalin hyvällä 255 tuloksella ja otti pelin heti haltuun. Janne johti koko kahdeksan sarjaa heittäen 232 pisteen keskiarvolla. Pudotuspeleihin pääsivät hänen lisäkseen
Ilkka Mannila, Jorma Kettunen sekäMarja-Leena Lukkari.

Ensimmäisessä pudotuspelissä kohtasivat Mannila ja Lukkari. Mannila eteni jatkoon voiton luvuin 237-215. Välierässä Mannila nappasi voiton Kettusesta pistein 229-195.

Loppuottelussa olivat vastakkain Varkauden Mainareiden kaksi kokenutta konkaria,
Mannila ja Heikkiläinen. Mannila jatkoi voittoputkeaan napaten voiton
Jannesta luvuin 246-232.

Nord Senior Tourilla kova taistelu kiertuefinaalipaikoista

Iisalmessa keilattu senior open oli kolmas Nord Senior Tourin osakilpailu. Avointa kiertuetta johtaa ennen kahta viimeistä osakilpailua Mainareiden Ari Jehkinen 63 pisteellä. Hänen jälkeensä toisena on Kettunen viisi pistettä Jehkistä perässä. Kolmantena on Seppo Virkkunen 53 pisteellään. Viiden osakilpailun jälkeen 16 parasta jatkavat kiertuefinaaliin.

Naisten kiertueen kärjessä on tasapistein Päivi Uusinarkaus ja Riitta Nikupeteri 35 pisteellä. Kolmantena tällä hetkellä ovat tasapistein Päivi Tajakka ja Hillevi Huhta. Heillä on kasassa 32 pistettä. Naisten kiertuefinaaliin selviytyy kahdeksan parasta naista.

Neljäs osakilpailu Oulu Senior Open keilataan Oulun keilahallissa 11.2.-22.3.2020 ja viides osakilpailu on Rovaniemi Senior Open, joka keilataan 17.3.-26.4.2020.
Kiertuefinaali pelataan puolestaan 3.5.2020 Vuokatissa.

Iisalmen finaalin tulokset
Avoimen sarjan pistetilanne
Naisten sarjan pistetilanne

Kaarlo Kekkonen & Olli Pakonen