Kuortaneella järjestetään taas kesän ja syksyn aikana useita leirejä.

Mukana on tutut avajaisleirit aikuisille ja junnuille, junnujen avajaisleirillä tehdään myös valinnat SKL:n Tulevaisuuden Ryhmään. Lisäksi tarjolla on tekniikkaleiri, perheleiri sekä oma leiri kahden käden tekniikalla keilaaville.

Tässä tietoja eri leireistä sekä ilmoittautumislinkit.

17.-19.7. Junnut + aikuiset keilaa!

Viikonlopun perheleiri, jossa junnut ja aikuiset harjoittelevat keilailua ja liikkuvat Urheiluopiston upeissa puitteissa yhdessä ja erikseen.
Harjoitukset ja niiden sisällöt suunnitellaan osallistujien tason ja keilailukokemuksen mukaan. Ohjelma alkaa perjantaina klo 16.30 ja loppuu sunnuntaina noin klo 15.

Hinta 230€/hlö sisältää majoituksen 2hh huoneessa Resort 1-tason majoituksessa (seuralainen 150€ sis. majoitus+ ruokailut), täyshoitoruokailut perjantain päivällisestä sunnuntain lounaaseen, keilailun ratamaksut sekä opetuksen ja materiaalit sekä muiden liikuntatilojen käytön ohjelman mukaisesti.

Valmentajana toimii keilailun kilpavalmentaja, myös SKL:n maajoukkueen sekä Tulevaisuuden Ryhmän valmentajana toimiva Heli Turja.

Junnut + Aikuiset keilaa Ilmoittaudu leirille tästä

24.-26.7. Avoin tekniikkaleiri

Viikonlopun leirillä käydään läpi harjoittein sekä teoriassa koko suoritustekniikka lähtöasennosta irrotukseen ja saattoon. Ohjelma alkaa perjantaina klo 14 ja loppuu sunnuntaina noin klo 14.

Hinta 260€/hlö pitää sisällään majoituksen 2hh huoneessa Resort 1-tason majoituksessa (seuralainen 150€ sis. majoitus + ruokailut), täyshoitoruokailut perjantain päivällisestä sunnuntain lounaaseen, keilailun ratamaksut sekä opetuksen ja materiaalit. Hinta yhden hengen huoneessa majoittuen 300€.

Valmentajana toimii keilailun kilpavalmentaja, SKL:n maajoukkuevalmentajana toimiva Heli Turja.

Avoin tekniikkaleiri Ilmoittaudu leirille tästä

31.7.-2.8. 2kätisten leiri

Leiri on tarkoitettu kahden käden tekniikalla keilaaville. Ohjelma alkaa perjantaina klo 14 ja loppuu sunnuntaina noin klo 14.
Ohjelmassa on 11 tuntia rataharjoittelua, 2,5h luentoa sekä muuta liikunnallista ohjelmaa. Päivien aikana käydään läpi sekä suoritustekniikkaa että pelitaitoja.

Leirin hinta 280€/hlö pitää sisällään majoituksen täysihoidolla 2hh Resort-tasossa (seuralainen 150€ sis. majoituksen + ruokailut), ratamaksut sekä opetuksen ja muun oheisohjelman.

Valmentajina toimivat ETBF:n kouluttaja Juha Maja sekä SKL:n maajoukkuevalmentaja Heli Turja.

2kätisten leiri Ilmoittaudu leirille tästä

14.-16.8. Junnujen kauden avajaisleiri

Junnujen keilailukausi avataan yhdessä leireillen! Tämän leirin perusteella valitaan myös uusia lupauksia SKL:n Tulevaisuuden Ryhmään. Mukaan ovat tervetulleita kaikki 11-15-vuotiaat keilaajanalut!

Ohjelma alkaa perjantaina klo 15. Ohjelmassa on lyhyitä luentoja, keilailutreeniä sekä muuta liikunnallista ohjelmaa pienryhmissä. Leiri loppuu sunnuntaina klo 15.
Leirin hinta kokonaisuudessaan on 195€/keilaaja, leiriläiset majoittuvat Opistotason 2-3 hengen huoneissa. Hinta pitää sisällään majoituksen täysihoidolla (aamiainen, lounas, päivällinen, iltapala), ratamaksut, kaikkien ohjelman mukaisten tilojen ja välineiden käytön sekä valmennuksen.
Huoltajien kannattaa varata majoitus myös varausjärjestelmän kautta, silloin voimme hyödyntää SKL:n edullisempia sopimushintoja.
Huoltajien huonehinnat:
2hh Resort 150€ / 1hh Resort 190€
2hh Liikuntahotelli 180€/ 1hh Liikuntahotelli 240€)

Menossa mukana entiseen malliin TR:n valmentajat.
Mukaan mahtuu 36 keilaajaa.

Junnujen kauden avajaisleiri Ilmoittaudu leirille tästä

4.-6.9. Avoin kauden avajaisleiri

Aikuistenkin keilakausi avataan yhdessä leireillen! Ohjelmassa on suoritustekniikan hiomista kisakuntoon, pelilinjojen treenailua ja paikkopelin parantamista. Ohjelma alkaa perjantaina klo 16.30 päivällisellä ja loppuu sunnuntaina noin klo 14.
Hinta 280€/hlö pitää sisällään majoituksen 2hh huoneessa Liikuntahotellissa (seuralainen 180€ sis. majoituksen + ruokailut), täyshoitoruokailut perjantain päivällisestä sunnuntain lounaaseen, keilailun ratamaksut sekä opetuksen ja materiaalit. Hinta yhden hengen huoneessa majoittuen 340€.
Valmentajana toimii keilailun kilpavalmentaja Hei Turja.

Avoin kauden avajaisleiri Ilmoittaudu leirille tästä