Viime yönä PWBA GoBowling! Spokane Openin voittoon keilasi USA:n Jordan Richard. Richard päihitti loppuottelussa ykkössijoitettuna olleen Erin McCarthyn selvin lukemin 234-153. Richard lähti pudotuspeleihin kolmossijoitettuna ja voitti ensin rookie Hope Gramlyn 245-215 ja sen jälkeen kakkossijoitettuna olleen Dasha Kovalovan tiukassa matsissa 220-202. Titteli on Richardin kolmas ja ensimmäinen sitten vuoden 2019. Näin ollen lopullisissa tuloksissa Richard vei ykköspalkinnon, McCarthy sijoittui toiseksi, Kovalova kolmanneksi, Gramly neljänneksi ja ensimmäisessä ottelussa Gramlya vastaan tappion kärsinyt Bryanna Cote viidenneksi.

Peppi Konsterin päivä oli vaikea ja hän sijoittui kilpailussa sijalle 24. Peli ei lähtenyt kulkemaan ja tulos jäi vaisuksi, kun ensimmäinen 200-pisteen sarja tuli vasta viimeiseen eli kuudenteen sarjaan. Tulosta syntyi 1120 ja kokonaispisteissä hän jäi pisteen alle parituloksen 3599 (18 sarjaa).

-Harmittaa tietenkin, että en päässyt jatkoon. Tosi vaikeaa keilata, jos ei ole luottoa palloon, ratoihin tai itseensä ja tänään oli sellainen päivä. Kun katsoo isoa kuvaa, niin olen tosi tyytyväinen tähän viikonloppuun. Kuitenkin eka ”cutti” ja tulostaso oli matalampi kuin viime viikolla. Ensi kerralla, kun pääsee jatkoon, niin ei tarvitse sitäkään jännittää niin paljon, kun se on kerran koettu, Peppi kommentoi pelin jälkeen.

Kiertue jatkuu ensi viikolla Las Vegasissa pelattavalla USBC Queensilla, joka on kauden ensimmäinen major-turnaus.

Peppi ja Roosa pelaavat parhaillaan Spokane Regionalia

PWBA Spokane Regional on kilpailu, jossa keilataan kahdeksan sarjan karsinta ja sen perusteella neljä parasta etenee yhden sarjan pudotuspeleihin. Kilpailuun saa osallistua vain, jos ei ole voittanut national-tason titteliä. Regional-sarjan kilpailut ovat aina yksipäiväisiä ja ne on tarkoitettu uusille pelaajille, jotta he pääsevät totuttelemaan PWBA-kiertueen kilpailuihin. Spokane Regionalissa on 38 osallistujaa ja voittaja kuittaa itselleen 1500 dollaria. Peppi Konsteri ja Roosa Lundén ovat mukana kilpailussa.

Regional näkyy myös BowlTV:llä, joten suomalaisten keilailua näkee tällä hetkellä sieltä.