Julia Vesanen voitti kultaa Turussa U16 maaottelussa Ruotsia vastaan. Hän kaatoi loppuottelussa Lova Nilssonin 226-153.

Tyttöjen loppuotteluun Julia Vesanen sai lentävän lähdön, kun hän aloitti tuplalla ja paikolla. Samaan aikaan Lova Nilsson teki kaksi tyhjää ja ero oli hetkessä yli 30 pistettä. Julia paukutti kaatoja neljännestä ruudusta seitsemänteen ja peli ratkesi siihen. Nilsson ei saanut peliään kulkemaan koko sarjassa ja Julia toi Suomelle kisojen ainoan kultamitalin.

Julia nautti pelaamisesta finaalissa, vaikka jännitti sitä paljon etukäteen.

-Jännitti finaali tosi paljon, mutta kun sain hyvän alun, niin luotto tekemiseen nousi ja sitä kautta pystyin toistamaan hyvin ja peli pysyi kasassa koko sarjan, Julia aloitti.

Yleisö oli hyvin Julian tukena, sillä muita suomalaisia ei ollut enää pelaamassa.

-Mahtava fiilis ja sain yleisöstä sekä valmentajista lisää tukea hän jatkoi.

Julia teki paljon parempaa tulosta sunnuntain peleissä kuin lauantaina.

-Eilinen päivä oli vaikeampi, mutta tänään pelasin paremmin ja se näkyi tulostaululla, Julia analysoi.

Hän siirtyy kauden vaihteessa tulevaisuudenryhmästä nuorisomaajoukkueeseen ja menee opiskelemaan Kuortaneelle.

-Menen Kuortaneelle urheilulukioon, joten panostaminen lajiin kasvaa entisestään, hän päätti.

Poikien loppuottelussa Noel Haglund oli hukassa koko sarjan ja hän ei pystynyt missään välissä haastamaan William Dahlstenia. William marssi Masterskultaan helposti luvuin 226-153.

Poikien välierissä ottelut ratkesivat selkeillä eroilla. William Dahlsten voitti Elias Erssonin 216-188 ja Noel Hoglund Felix Möllerin 234-203. Tyttöjen välierässä oli jännitystä myös suomalaisittain. Julia Vesanen oli pitkin sarjaa edellä Saga Johanssonia, mutta kasiruutuun tullut tyhjä antoi vielä ruotsalaiselle toivon kipinää. Julia paukutti kuitenkin 9-10 ruutuihin neljä kaatoa ja otti loppuottelupaikan sarjoin 214-188. Toisessa välierässä Lova Nilsson kaatoi selkein lukemin 193-152 Amelia Anderssonin.

Mastersin toinen kierros oli ruotsalaisnäytöstä. Poikien sarjassa Ruotsi vei kaikki ottelut. Elias Ersson kaatoi Juho Vuoppolan 201-175, Felix Möller Aatu Tapanimäen 211-185 ja Noel Hoglund Nooa Vilokkisen 213-200. Ruotsalaisten keskinäisessä kamppailussa William Dahlsten voitti Philip Strandgrenin luvuin 205-171.

Tyttöjen sarjassa neljä korkeimmin sijoittunutta pitivät pintansa. Julia Vesanen voitti Emilia Kiiskisen 204-180 ja on ainoa suomalainen neljän joukossa. Amelia Andersson voitti Neea Pölläsen 186-157, Lova Nilsson Lila Ahlforsin 167-147 ja Saga Johansson Sofia Laineen 200-166.

Mastersin ensimmäisellä kierroksella keilasivat pojat. Voittoihin keilasivat Philip Strandgren, Elias Ersson, Aatu Tapanimäki, Nooa Vilokkinen, Noel Haglund, Felix Möller, William Dahlsten ja Juho Vuoppola. Haglund joutui taistelemaan jatkopaikasta yhden heiton roll offissa, kun sarja Erik Larssonia vastaan päättyi tasalukemiin 210-210. Uusinassa Noel teki kaadon ja Erik jätti neljä keilaa.

Poikien Singlessä Nooa Vilokkinen pelasi alun parhaiten sarjoin 223, 266, 228 ja 210. Kahdessa viimeisessä sarjassa hän hyytyi eilisen parikilpailun tapaan ja Ruotsin William Dahlsten kiri Singlen voittoon 269 sarjan lopetuksellaan. Williamin lopputulos kuuteen sarjaan oli 1341 ja Nooan kakkostulos 1302. Kolmannen sijan otti Juho Vuoppola tuloksella 1268. Seuraavat kaksi sijaa menivät myös Suomelle Aatu Tapanimäen ja Tomi Laukkasen toimesta. Saku Huomo oli Singlen 13:s, Topi Myllymäki 15:s ja Kasper Koivunen 16:s.

Nooa Vilokkinen (vas.)voitti hopeaa ja Juho Vuoppola pronssia

Tyttöjen Singlessä mitaleista taistelu oli pistepeliä loppuun saakka. Ruotsin Saga Johansson oli tällä kertaa vahvin ja vei kultaa 1156 tuloksella. Amelia Andersson ja Julia Vesanen keilasivat tasatuloksen 1150 ja hopean kohtalo ratkaistiin yhden heiton roll offilla. Andersson heitti ensin ja jätti kymppikeilan pystyyn. Vesanen heitti pallon syvälle taskuun ja otti kaadon. Näin ollen Vesaselle hopeaa ja Anderssonille pronssia. Neea Pöllänen oli Singlen viides, Sofia Laine seitsemäs ja Lila Ahlfors kahdeksas.

All eventsissä ei mitaleja jaettu. Siinä Suomi olisi saavuttanut ensimmäisen kullan, kun Vuoppola voitti selvällä erolla Noel Haglundin ja Nooa Vilokkisen. Vuoppola heitti 15 sarjaansa 3247 pistettä, joka tekee keskiarvoksi 216,5. Haglundin tulos oli 3159 ja Vilokkisen 3154. Muiden suomalaisten sijoitukset olivat 7:s Aatu Tapanimäki, 10:s Arttu Järvinen, 13:s Tomi Laukkanen, 14:s Kasper Koivunen, 15:s Topi Myllymäki ja 16:s Saku Huomo.

Tyttöjen all events oli Ruotsin näytöstä. Saga Johansson oli paras tuloksella 2952, Lova Nilsson toinen, 2902 ja Amalia Andersson kolmas 2694. Julia Vesanen oli neljäs ja jäi ainoastaan kolme pistettä Anderssonista. Muiden suomalaisten sijoitukset olivat 6:s Neea Pöllänen, 7:s Lila Ahlfors ja 8:s Sofia Laine.