PWBA BowlTV Classicin on voittanut USA:n sensaatiomainen junioritähti Jillian Martin, joka on historian nuorin PWBA-voittaja, 17-vuotias. Martin osoitti taitonsa jo tammikuussa Arlingtonissa keilatussa ensimmäisessä Classic Series -sarjassa, jolloin hän sijoittui toiseksi PWBA ITRC Classicissa ja kolmanneksi PWBA Hall of Fame Classicissa. Hän tiesi tulevansa takaisin, mutta ei osannut odottaa sen tapahtuvan näin pian. Martin löi 35 vuotta vanhan ennätyksen, kun ennen häntä nuorin PWBA-tittelin voittanut oli Wendy Macpherson, joka voitti 18-vuotiaana U.S. Womens Openin vuonna 1986.

Loppuottelussa Martin kohtasi upean viikon keilanneen Verity Crawleyn. Martin aloitti vahvemmin tekemällä paikon jälkeen kolme kaatoa. Crawley aloitti tuplalla, mutta jätti sen perään kaksi puhkaisua eikä paikannut kumpaakaan niistä. Martin pelasi ehjää ja teki vielä kolme kaatoa peräkkäin ruutuihin 6-8, joilla hän käytännössä varmisti voittonsa, kun Crawley sai vain yhden tuplan ennen kymppiruutua. Martin lopetti sarjansa reikään, mutta se riitti voittoon 221-188. Voitto on luonnollisesti Martinin ensimmäinen PWBA kiertueella ja kokonaisuudessaan tämä oli kuudes kilpailu, jonka hän on kiertueella keilannut. Verity Crawley nosti kakkossijallaan itsensä toiseksi kiertuepisteissä, joten hän on mukana taistelussa vuoden pelaajan palkinnosta.

Semifinaaliottelussa kohtasivat Verity Crawley ja Bryanna Cote. Crawley vei pidemmän korren tekemällä ensimmäisen ruudun reiän jälkeen paikon ja kolme kaatoa ja pitämällä pelinsä ehjänä siitä eteenpäin. Cote aloitti tuplalla, mutta jätti sarjaansa kaksi isoa reikää eikä pystynyt kuromaan eroa umpeen, vaikka kamppailu melko tasainen olikin. Crawley loppuotteluun lukemin 208-182.

Toisessa ottelussa keilasivat Bryanna Cote ja Birgit Noreiks. Cote eteni jatkoon 233-194, kahden neljän kaadon jononsa turvin, kun Noreiks ei tuplaa sarjaansa saanut. Ensimmäisessä ottelussa Noreiksilla oli vastassa Jordan Richard. Sarja alkoi Noreiksin komennossa, kun hän aloitti kolmella kaadolla ja Richard kahdella paikolla ja tyhjällä. Ottelusta tuli lopulta jännittävä, kun Noreiks jätti reiän kahdeksanteen ruutuun ja Richard teki neljä peräkkäistä kaatoa ruutuihin 4-7. Richard lopetti ensin sarjakseen 204 ja Noreiks teki kaadon ja paikon ja otti sillä pisteen voiton sarjalla 205.

Round robin peleissä ensimmäisen kahden kierroksen jälkeen kärjessä oli vielä tasaista, kun Jillian Martin johti kilpailua vain muutamalla pisteellä, mutta toisena päivänä viimeisen kahdeksan sarjan aikana Martin loi itselleen kahdensadan pisteen johdon ennen toiseksi tullutta Verity Crawleya. Kolmantena pudotuspeleihin eteni Bryanna Cote, neljäntenä Birgit Noreiks ja viidentenä Jordan Richard. Diana Zavjalova jäi kirvelevästi sijalle kuusi yhden pisteen erolla Richardin. Daria Pajak oli 11:s ja Dasha  Kovalova 18:s.

Kiertue jatkuu ensi viikolla standard-kilpailu PWBA Spokane Openilla Washingtonin Spokanessa, jonka jälkeen onkin vuoden toisen major-turnauksen, U.S. Womens Openin, aika.