Dohan Friendly Match huipentui lauantaina pelattaviin mastersin finaaleihin. Suomalaisittain hyvä kisaviikko ja menestys saivat jatkoa neljän ”mitalisijan” saavutuksilla.

Aamu alkoi poikien ja tyttöjen mastersin finaalin kuuden sarjan pelillä, jotka keilattiin singlen viiden sarjan pisteisiin. Yhteensä 11 henkilökohtaisen sarjan jälkeen ratkesi All eventin kolme parasta. Lenni Juutilainen voitti poikien puolella upeasti mestaruuden ja Tiiamari Laukkanen oli tyttöjen puolella toinen.
Kuuden sarjan jälkeen 12 parasta poikaa ja 8 parasta tyttöä selviytyivät toiselle kierrokselle, josta eteenpäin alettiin pelaamaan paras kolmesta pudotuspelejä. Lenni Juutilainen sijoittui ykköseksi ja Aatu Tapanimäki oli neljäs ja näin molemmat pääsivät suoraan kolmannelle kierrokselle kahdeksan parhaan sakkiin.

Tomi Laukkanen
kohtasi toisella kierroksella Kolumbian Zamir Sandovalin, mutta hävisi sen 0-2.

Kolmannella kierroksella Lenniä vastaan asettui Qatarin Mesaed Al Muraikhin. Lenni hävisi sen 1-2.Aatu Tapanimäki puolestaan voitti Ibrahim Al Muraikhin 2-0 ja eteni neljän sakkiin.
Tiiamari Laukkanen voitti Kolumbian Maria Diazin 2-0 ja selviytyi näin myös neljän parjaan joukkoon.

Semifinaalipelissä Aatu kaatui Mesaed Al Muraikhille 1-2, mutta lunasti kolmannen sijan voitettuaan sijoitusottelussa Islannin Hinrik Gunnarssonin 2-1. Samoin kävi Tiiamarille. Hän hävisi pelinsä Meksikon Fernanda Garcialle 1-2, mutta voitti sijoitusottelussa Kolumbian Sara Rodriguezen 2-1.
Ystävyysturnaus on näin pelattu ja joukkue matkaa takaisin Suomeen sunnuntaina.