Morassa pelattava Leandersson Christmas Tournament on edennyt loppukilpailuvaiheeseen yksi ja lopulta kaikki neljä suomalaista selvittivät tiensä loppukilpailuun. Peppi Konsteri keilasi eilen viimeisessä erässä huippupelin 1378 (48 tasoitusta) ja otti sillä karsinnan sijan 12. Konsteri sai iltaerässä apua muilta suomalaisilta. Näin hän kommentoi peliään:

-Sain kokonaisvaltaisesti parempaa vetoa, mutta oli myös paremmat muutokset palloissa, kun oli pari hyvää silmäparia takana. Pysyin siis paremmin muutoksissa mukana enkä ollut sarjaa myöhässä.

Viimeisestä erästä tuli seitsemän loppukilpailutulosta ja tuloslistaa laitettiin uusiksi huolella. Karsinnan voitti Daniel Johansson tuloksella 1472, Jarno Lahti oli lopulta kolmas ja Jesse Ahokas kuudes. He aloittavat loppukilpailun vaiheesta kaksi. Kymmenen parhaan joukkoon tarvittiin tulos 1384. Konsteri ei siitä kauas jäänyt sijallaan 12 ja Santtu Tahvanainen oli karsinnan 16. Loppukilpailuun oikeuttavan viimeisen sijan 32 otti Ruotsin Adam Andersson tuloksella 1307, aivan Jesper Svenssonin nenän edestä tasatuloksella.

Desperadosta loppukilpailuun pääsivät Kim Bolleby sarjalla 237, Jonathan Hallberg sarjalla 224 ja Robin Noberg sarjalla 212.

Loppukilpailun ensimmäinen vaihe on käynnissä, radoilla Konsteri ja Tahvanainen. Seurata voi edelleen Lanetalkin ja Facebookin kautta.

 

Kilpailun sivut

 

Eliisa Hiltunen