Keilailuklubin tuotantokausien jaksot ja muut lisämateriaalit ovat ohjelman omalla YouTube –kanavalla ilmaiseksi katsottavissa.

Kaikki tuotantokaudet ilmestyvät Keilailuklubin YouTube-kanavalle kuluvan syksyn aikana. Kanavaa ylläpitää tuotantoyhtiö RAM Music Production.

Keilailuklubi on viihteellinen keilailu-, viihde- ja matkailuohjelma, jota on tehty kolme tuotantokautta. YouTube-kanvalla nähdään puolituntiset pääjaksot, behind the scenes -jaksot sekä muita lyhyitä kokonaisuuksia.

Materiaalit ovat katsottavissa YouTubessa  täysin ilmaiseksi ja uusien jaksojen ilmestyttyä tilaajat saavat tiedon jaksoista sekä uusista kanavan tapahtumista.

Linkki Keilailuklubin YouTube-kanavalle 

Ohjelmista löytyy heti alkuun runsaasti katsottavaa ja viikoittain kanavalla julkaistaan behind the scenes -videoita ja Keilailuklubin pääjaksoja.

Keilailuklubilla ruutukasvoina häärivät muun muassa huippukeilaaja Mika Koivuniemi, Timo Repo huippukokki Risto Mikkola ja Master Chef Sirly Schimann.

Lisäksi ruokavieraita keittiöön astelee huippukokin Risto Mikkolan seurassa muun muassa entinen ammattinyrkkeilijä Amin Asikainen ja huippukokki Jyrki Sukula.

– Nyt tehdään keilailu- ja äijähenkistä ruokaa. Näitä ruokia osaavat kaikki tehdä helposti jopa kotona. Näillä ruuillla kaatuvat keilat ja miehet,Risto Mikkola muistutti.

Lisäksi viihdestaroja tulee mukaan keilahaasteisiin, kuten Neon-yhtyeen Rami Alanko, popstara Antti Ketonen, 90-luvun kansainvälinen poptähti Haddaway ja keihäänheittäjä Lassi Etelätalo.

– Haluamme näyttää katsojille uuden näkökulman keilailusta. Tätä sarjaa on ollut ilo tehdä. Tämä on ensimmäinen lifestyle-ohjelma keilailusta ja palautetta on tullut jopa Amerikasta saakka, tuottaja Repo hehkuttaa.

Linkki Keilailuklubin YouTube-kanavalle 

Lähde: Keilailuklubin tiedote