Suomen Keilailuliitto on lanseerannut palvelun, johon voi lähettää erikoiskilpailun tiedot ja ne päivittyvät SKL:n sivuille miltei reaaliaikaisesti.

Kilpailunjärjestäjä, paikallisliitto tai keilahalli voivat tästä edes ilmoittaa erikoiskilpailunsa SKL:n tekemään järjestelmään, josta näkyvät kilpailun tarvittavat tiedot.

Kilpailut ilmoitetaan JotFormin sähköisellä kaavakkeella, joka löytyy osoitteesta: https://www.keilailu.fi/kilpailutoiminta/kilpailut-ja-tulokset/ -> Tee kilpailuilmoitus Suomen Keilailuliitolle.

Kilpailun tiedot tulevat miltei reaaliaikaisesti listaan, jossa on kaikki ilmoitetut kilpailut. Tämä raportti löytyy osoitteesta: https://www.keilailu.fi/kilpailutoiminta/kilpailut-ja-tulokset/ -> Katso kilpailuilmoitukset Suomen Keilailuliitolle.

Kyseisellä palvelu täyttää yhden tavan kilpailun ilmoittamisesta, joka löytyy SKL:n säännöistä.

Palvelun käyttö ei ole pakollista, mutta suosittelemme vahvasti, että mahdollisimman moni alkaisi käyttämään palvelua mahdollisimman pian, vaikka heti.

Tämä palvelee kilpailunjärjestäjiä kilpailunmainonnassa ja on ilmoittajalle ilmainen. Keilaajille tämä taas on hyvä tapa löytää kilpailut yhdestä paikasta kootusti.

Olli Pakonen